Home Greek News Ωχ! Το FDA αποκάλυψε κατά λάθος τη λίστα των παρενεργειών του εμβολίου Covid, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της αυτοάνοσης νόσου και του…θανάτου!!!

Ωχ! Το FDA αποκάλυψε κατά λάθος τη λίστα των παρενεργειών του εμβολίου Covid, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της αυτοάνοσης νόσου και του…θανάτου!!!

by _
0 comment 321 views

Image Credit: YouTube / U.S. Food and Drug Administration

Ωχ! Το FDA αποκάλυψε κατά λάθος τον κατάλογο των παρενεργειών του εμβολίου Covid, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της αυτοάνοσης νόσου και του…θανάτου!!!

Ο Λίστα σημειώνει επίσης το «Πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο στα παιδιά» ως ένα πιθανό αποτέλεσμα μετά τον εμβολιασμό…

-του Adan Salazar / 30 Ιουλ. 2021, 15:58 μμ  / Μετάφρασις του Ιωάννου Κουντούρη απο το GreekNewsOnDemand.com


Παρουσίαση του FDA σχετικά με τα εμβόλια Covid πέρυσι έδειξε κατά λάθος έναν μακρύ κατάλογο πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών στο εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, των επιληπτικών κρίσεων ακόμη και του θανάτου.

Η παρουσίαση, που δείχνει το προσχέδιο του FDA για τα «πιθανά αποτελέσματα ανεπιθύμητων ενεργειών», εμφανίστηκε εν συντομία κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας συνάντησης της Συμβουλευτικής Επιτροπής Προϊόντων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ στις 22 Οκτωβρίου 2020 για την ανασκόπηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων Covid-19.

Η παρουσίαση έχει τίτλο: «Επιτήρηση της ασφάλειας του FDA για τα εμβόλια COVID-19: Λίστα εργασίας-προσχέδιο με πιθανά αποτελέσματα ανεπιθύμητων συμβάντων

***Υπόκειται σε ΑΛΛΑΓΕΣ***.”

Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίζονται στη «λίστα εργασίας» του FDA περιλαμβάνουν:



Σύνδρομο Guillain-Barré

Οξεία διάχυτη εγκεφαλομελίτιδα (“Χαρακτηρίζεται από μια σύντομη αλλά διαδεδομένη επίθεση φλεγμονής στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό που βλάπτει τη μυελίνη – το προστατευτικό κάλυμμα των νευρικών ινών”, σύμφωνα με το NIH.)

Εγκάρσια μυελίτιδα

Εγκεφαλίτιδα/μυελίτιδα/εγκεφαλομυελίτιδα/μηνιγγοεγκεφαλίτιδα/μηνιγγίτιδα/εγκεφαλαφαθύνη

Σπασμοί/επιληπτικές κρίσεις

Εγκεφαλικό

Ναρκοληψία και καταπληξία

Αναφυλαξία

Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

Μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα



Αυτοάνοσο νόσημα

Θάνατοι

Τα αποτελέσματα της εγκυμοσύνης και του τοκετού

Άλλες οξείες απομυελινωτικές ασθένειες

Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις

Θρομβοπενία

Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη

Φλεβική θρομβοεμβολή

Αρθρίτιδα και αρθραλγία/πόνος στις αρθρώσεις

Νόσος Kawasaki

Νόσος ενισχυμένη με εμβόλιο



Ο κατάλογος σημειώνει επίσης το «Πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο στα παιδιά» ως ένα πιθανό αποτέλεσμα μετά τον εμβολιασμό.

Ενώ συζητήθηκαν γενικώς αρνητικά γεγονότα καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνάντησης, το περιεχόμενο της διαφάνειας δεν καλύφθηκε σε βάθος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε καθώς το FDA σκεφτόταν να χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το πειραματικό τρύπημα της Pfizer και της Biontech.

Παρά τον μακρύ κατάλογο γνωστών πιθανών παρενεργειών, το FDA χορήγησε αργότερα την άδεια χρήσης Pfizer για επείγουσα χρήση στις 11 Δεκεμβρίου 2020, περίπου δύο μήνες μετά τη συνάντηση.



Κατά την ίδια συνάντηση, μια παρόμοια λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών εμφανίστηκε επίσης σύντομα κατά την παρουσίαση του αναπληρωτή διευθυντή Tom Shimabukuro του Γραφείου Ασφαλείας Ανοσοποίησης στο CDC (περίπου στο 2:06:29 στο κάτω βίντεο). Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο. Προσέξτε καλά την ημερ. δημοσιεύσεως…





Το ερώτημα είναι: Γιατί το FDA, που γνώριζε τη λιτανεία των πιθανών δυσμενών αποτελεσμάτων, που περιλαμβάνουν μακάβρια τον θάνατο, δεν ενημέρωσε το κοινό για τους κινδύνους και, αντ’ αυτού, επέλεξε να εγκρίνει την έγκρισή του.

Ακολουθεί η πλήρης συνάντηση της “Συμβουλευτικής Επιτροπής για εμβόλια και συναφή βιολογικά προϊόντα” του FDA στις 22/10/2020.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το σάιτ InfoWars.com…

Source >> https://www.infowars.com/posts/oops-fda-accidentally-shows-list-of-covid-vaccine-side-effects-including-myocarditis-autoimmune-disease-death/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr