Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απάντηση της “Θύρας 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στις παραφιλολογίες της κυβέρνησης…

Απάντηση της “Θύρας 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στις παραφιλολογίες της κυβέρνησης…

by _
0 comment 116 views

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Απάντηση της “Θύρας 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στις παραφιλολογίες της κυβέρνησης…

Στο σημερινό μου άρθρο στην Ελεύθερη Ώρα παρέπεμπα στην “Τσουκνίδα” για να διαβάσετε το δεύτερο σκέλος των καταγγελλομένων από την “Θύρα 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην κυβέρνηση:

«Την ίδια στιγμή που παλεύουν να μας πείσουν ότι η διάκριση και ο διαχωρισμός με βάση την επιλογή του εμβολιασμού είναι προσωρινή, η κυβέρνηση φέρνει μία ακόμα πιο αδιανόητη διάκριση σε βάρος κάθε ανθρώπου που πηγαίνει στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ορίζει ότι για κάθε αδίκημα που γίνεται σε γήπεδο ή που σχετίζεται (έτσι γενικά) με αθλητικές δραστηριότητες, δεν θα υπάρχει (παρά μόνο κατ’ εξαίρεση) η δυνατότητα αναστολής και έτσι όποιος καταδικάζεται σε πρώτο βαθμό (π.χ. για άναμμα πυρσού) θα οδηγείται απευθείας στην φυλακή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ! > https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-24-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-2021/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr