Home Greek News ΠΟΙΟΙ έδωσαν εντολή να εξαφανίσουν το βίντεο με το πείραμα με τους μαγνήτες που κολλάνε σε εμβολιασμένους;;;!!!

ΠΟΙΟΙ έδωσαν εντολή να εξαφανίσουν το βίντεο με το πείραμα με τους μαγνήτες που κολλάνε σε εμβολιασμένους;;;!!!

by _
0 comment 317 views

ΠΟΙΟΙ έδωσαν εντολή να εξαφανίσουν το βίντεο με το πείραμα με τους μαγνήτες που κολλάνε σε εμβολιασμένους;;;!!!

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Εμείς, φίλες και φίλοι, ΕΜΕΙΣ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας πρωτο-ανακαλύψαμε ΑΥΤΟ ΤΟ –ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ- ΘΕΜΑ δημοσιεύοντας πολλά άρθρα για όλους αυτούς τους περίεργους –να πούμε το λιγότερο!- ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥΣ που έχουν διαμορφωθεί γύρω από το σημείο εμβολιασμού όσων έχουν κάνει το εμβόλιο. Οι αποκαλύψεις μας για όλα αυτά έχουν προκαλέσει σαλό σε όλο το Πανελλήνιον και τώρα, και σύμφωνα με τον κ Φίλιππο Καμπούρη από την εκπομπή «ΣΤΗ ΦΟΡΑ» που έθιξε κι αυτός αυτό το θέμα, έρχεται τώρα η…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που δίνει ΕΝΤΟΛΗ για το…ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ….ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ…ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!!
Για περισσότερα για όλ᾽αυτά, διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα μας για το ίδιο θέμα…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «εμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βἴντεο!… 

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELLINIKA HOAXES ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

•Jun 16, 2021

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Δείτε τώρα τη δική μας σχετική εκπομπή για αυτό το θέμα!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr