Home Greek News Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!!

Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!!

by _
0 comment 392 views

Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιουν. 2021, 18:01, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε βγάλει αρκετά αποκαλυπτικά άρθρα για το γεγονός πως όλα τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν και φρικτές παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟ σε όσους τα κάνουν. Αυτό είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει επιβεβαιωθεί από ιατρούς, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε θέματα υγεία από όλο τον κόσμο.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι εκτός αυτών, προκαλεί και κάτι άλλο εξίσου ανατριχιαστικό, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συνδέεται με όλα τα καινούρια δίκτυα… 5G επιβεβαιώνοτας ΠΛΗΡΩΣ όλους τους «τρελούς» συνωμοσιολόγους εκεί έξω που είχαν την τόλμη και το θάρος να μας αποκαλύψουν όλα αυτά. Και ΠΟΙΟΣ ήταν ο πρόεδρος που είχε υπογράψει ΠΕΡΣΙ έναν νόσμο για την εγκατάσταση του 5G σε όλες τις ΗΠΑ??? Μα…δεν ήταν άλλος από τον «αγαπημένο» μας…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Για φανταστείτε!!! Διαβάστε επίσης ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!! για περισσότερα.

Δηλαδή, όσοι κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού, θα αρχίσουν αμέσως να συνδέονται με το καινούριο σύστημα 5G λόγω των αναρρίθμητων μικροσκοπικών…ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ που βρίσκονται μέσα στο…ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.  Εξ ού και αυτό το περίεργο…ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ που διαμορφώνεται γύρω από το χέρι όσων έχουν κάνει το εμβόλιο…!!!

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω άρθρα μας για να εξοικειωθείτε καλά κι εσείς με το θέμα…

Έκανε το «εμβόλιο» και μετετράπη μετά εις…ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ λόγω των μικροσκοπικών λογισμικών ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!! Ανιχνευτές πλέον μετάλλων και πομποί 5G οι Έλληνες εμβολιασμένοι!!!

Την πήγαν νοσοκομείο για να δουν τη συμβαίνει. Ας ρωτήσουν τον ΓΚΕΙΤΣ που την έκανε πομπό…5G, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…!!!

«Προνόμια» εμβολιασμένων: Κάνεις το εμβόλιο παίρνεις και δωρέαν…ΕΝΕΡΓΕΙΑ από το…ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΟΛΙ…!!!

Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι στο σώμα του!!!

Και ΓΙΑΤΙ -παρακαλώ πολύ!– υπάρχουν μικροσκοπικά λογισμικά στο περιεχόμενο??? Μα…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ…ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΏΣ!!! Και το άρθρο μας με τίτλο Ρώσος χακεράς αποκαλύπτει τις παρακολουθήσεις εμβολιασμένων μέσω….5G σε…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ…!!! επιβεβαιώνει αυτό 100 τοις 100…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο 5G: Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ: Δεν υπάρχει πλακέτα 5G στα κίνητα. Μας δουλεύουν και πληρώνουμε πολύ παραπάνω για ΤΙΠΟΤΑ!!! Σε τι άραγε χρησιμεύει τότε το 5G;;; για  ακόμη περισσότερα αποκαλυπτικά πάνω στο ίδιο θέμα…

Η ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΕΒΟΛΙΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ 5G ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ…ΕΠΙΣΗΜΟΣ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθα βίντεο που έρχονται να επιβεβαιώσουν 100 τοις 100 όλα αυτά για μια ακόμη φορά. Το πρώτο δείχνει έναν μαγνήτη που ελκύει προς τον εαυτό του ένα…ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το δεύτερο δείχνει μια ρεπόρτερ που πήγε πρόσφατα σε ένα εμβολιαστικό κέντρο της πόλεως Austin του Τέξας για να επιβαιώσει όλες αυτές τις «φήμες» στο διαδίκτυο περι μαγνητισμών που προκαλούνται στον οργανισμόν εμβολιασμένων λόγω των άκρως θανατηρόρων συσταστικών του εμβολίου. Και περιμένετε να δείτε τι έζησε εκεί…!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ!!!….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr