Home Greek News ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ…

ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ…

by _
0 comment 141 views
ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ…
ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ…

ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις θηριωδίες που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ.

Ωστόσο αυτή η συγκέντρωση – διαμαρτυρία εν μέσω πανδημίας και χωρίς να τηρηθούν κατ΄ ελάχιστο τα υγειονομικά κυβερνητικά μέτρα και η οποία διοργανώθηκε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, γέννησε τεράστιο εθνικό ζήτημα!

Εκεί πρωτοστάτησε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ και τους τουρκόφρονες μειονοτικούς του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Μπροστάρης στη διαδήλωση ο Έλληνας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϋμπέκ! Ο εν λόγω κύριος πολλάκις κατά το παρελθόν έχει εκφράσει ρητορική μίσους, προσπαθώντας να δυναμιτίσει υπέρ της Τουρκίας το ήρεμο κλίμα της εκεί μειονότητας!

Όπως δε καταγγέλλει το  www.komotinipress.gr και σε άρθρο το ο κ. Νίκος Αρβανίτης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%ba%cf%86%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%83/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr