Home Greek News Έτοιμος να χάσει το πόδι του μετά το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού πολίτης 35 χρονών;;; Εμβολιάστηκε ΤΣΑΜΠΑ για κάτι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Έτοιμος να χάσει το πόδι του μετά το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού πολίτης 35 χρονών;;; Εμβολιάστηκε ΤΣΑΜΠΑ για κάτι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

by _
0 comment 38 views

-Skarlatos Panos

Επιβεβαίωση του Επιστήμονα Πάνου Σκαρλάτου, έτοιμος να χάσει το πόδι του μετά το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού πολίτης 35 χρονών.

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Μακάρι το παιδί να ΜΗΝ χάσει πόδι του, αλλά όσοι κάνουν το εμβόλιο είτε θα έχουν παρενέργειες που θα τους κάνουν ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ είτε θα…ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!

Γενικά, όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι και ανόητοι και…ΠΡΟΔΟΤΕΣ (εφόσον γνωρίζουν ταυτόχρονα και τους ΚΙΝΔΙΝΟΥΣ που ενέχει το εμβόλιο κατα του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού και τους αγνοούν εσκεμμένα) διότι ενθαρρύνουν και τους άλλους να κάνουν το ίδιο…απονενοημένο βήμα για το…ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δηλαδή, δεν υπήρχε καν ανάγκη να κάνουν αυτό που έκαναν αφού «κορωνοϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! Πάνε και εμβολιάζονται ΤΣΑΜΠΑ οι ανεγκέφαλοι επειδή φοβούνται να ξεσηκωθούν και να πούν ΟΧΙ σε αυτό το έγκλημα!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βάζουν σε κίνδυνο οι εμβολιασμένοι ακόμη και τις ζωές των…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΣΟΚ: Σχολείο της Φλόριδα προειδοποιεί: “Απολύονται όσοι δάσκαλοι και προσωπικό ενεβολιάσθησαν με το εμβόλιο κορωνοϊού”…!!! για να καταλάβετε.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr