Home Greek News Trump &…Athens Pride: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ: Πιο φιλο-ΓΚΕΪ έχει υπάρξει διαχρονικά ο…ΤΡΑΜΠ παρά ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

Trump &…Athens Pride: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ: Πιο φιλο-ΓΚΕΪ έχει υπάρξει διαχρονικά ο…ΤΡΑΜΠ παρά ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

by _
0 comment 225 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ: Πιο φιλο-ΓΚΕΪ έχει υπάρξει διαχρονικά ο…ΤΡΑΜΠ παρά ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

Το ακόλουθο βίντεο είναι και ΑΛΗΘΙΝΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ για τις διαχρονικές απόψεις τόσο του Τράμπ όσο και του Τζο Μπάιντεν για τους….ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

Ο Μπάιτεν έλεγε ΧΡΟΝΙΑ ότι ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ των «γάμων» των ομοφιλόφιλων. Αυτά τα είχε εκφράσει πολλές φορές τηλεοπτικώς, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Είχε απαυδήσει πραγματικά με τους ομοφυλόφιλους ο Μπάιντεν να απαιτούν να αναγνωριστεί η δική του εκδοχή του τι είναι ο γάμος για αυτούς, λέγοντας “Πάει κόλαση ο κόσμος!”

Όσο για το Τράμπ, ΓΝΩΣΤΗ είναι η υποστήριξη που είχε πάρει από την κοινότητα των…ΛΑΟΚΤΚΙ μιας και τους είχε υποσχεθεί όλους να τους…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ πριν γίνει πρόεδρος!!!!

Ωστόοσ, οι απόψεις του Μπάιντεν έχουν…ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ επ ‘αυτού και τώρα υποστηρίζει κάθε λογής….ΒΡΩΜΙΑ της κοινότητητος των ΛΑΟΤΚΙ και όχι μονο!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr