Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! – Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει άλλες δύο θητείες

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! – Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει άλλες δύο θητείες

by _
0 comment 165 views
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! – Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει άλλες δύο θητείες
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! – Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει άλλες δύο θητείες

Πηγή φωτό EPA


GreekNewsOnDemand.com: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! – Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει άλλες δύο θητείες 

Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο,  και για όσους που ΔΕΝ έχετε καταλάβει ακομη το ρόλο που παίζει ο Πούτιν στη…ΝΕΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!…


LiFO.gr: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει άλλες δύο θητείες

Θα μπορεί να παραμείνει στην εξουσία έως το 2036, αν επανεκλεγεί

The LiFO team

5.4.2021 | 19:01

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον νόμο που του επιτρέπει να διεκδικήσει δύο ακόμη θητείες ως πρόεδρος της Ρωσίας όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα, το 2024.

Ο νόμος αυτός, που του ανοίγει τον δρόμο για να παραμείνει στην εξουσία έως το 2036 αν το επιλέξει και εκλεγεί, περιλαμβάνει τις σαρωτικές συνταγματικές αλλαγές που έγιναν πέρυσι.

Σύμφωνα με το προηγούμενο σύνταγμα ο 69χρονος Πούτιν θα έπρεπε να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του το 2024. Όμως, οι αλλαγές που εγκρίθηκαν με δημοψήφισμα πέρυσι του επιτρέπουν να διεκδικήσει άλλες δύο εξαετείς θητείες.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε διατελέσει πρόεδρος για δύο διαδοχικές θητείες από το 2000 έως το 2008. Τότε, λόγω του ορίου των δύο διαδοχικών θητειών που προέβλεπε το προηγούμενο σύνταγμα, αναγκάστηκε να παραδώσει τα «ηνία» στον σύμμαχό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ενώ ο ίδιος διετέλεσε πρωθυπουργός για δύο θητείες.

Ο Μεντβέντεφ ενέκρινε την επέκταση της προεδρικής θητείας σε έξι χρόνια και το 2012 ο Πούτιν επέστρεψε στο Κρεμλίνο, ενώ το 2018 επανεξελέγη πρόεδρος.

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr