Home ΚΟΣΜΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (OSHO): Χόρεψε, τρέξε, πήδηξε, πες ασυναρτησίες, κάνε οτιδήποτε χρειαστεί για να ξυπνήσεις το κοιμισμένο λιοντάρι μέσα σου…

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (OSHO): Χόρεψε, τρέξε, πήδηξε, πες ασυναρτησίες, κάνε οτιδήποτε χρειαστεί για να ξυπνήσεις το κοιμισμένο λιοντάρι μέσα σου…

by _
0 comment 199 views

-Maro karma

Χόρεψε, τρέξε, πήδηξε, πες ασυναρτησίες, κάνε οτιδήποτε χρειαστεί για να ξυπνήσεις το κοιμισμένο λιοντάρι μέσα σου…

Διαβάστε το θέμα και στην ιστοσελίδα μας!


Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αυτή η κάρτα μας θυμίζει μία παλιά Ζεν ιστορία για ένα λιοντάρι, που ανατράφηκε από πρόβατα και νόμιζε ότι ήταν πρόβατο και αυτό, μέχρι που ένα γέρικο λιοντάρι τον οδήγησε σε μία λίμνη, όπου του έδειξε το καθρέφτισμά του.

Πολλοί από εμάς είμαστε αυτό το λιοντάρι…

Η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας δεν έρχεται από τα δικά μας άμεσα βιώματα, αλλά από τις γνώμες των άλλων!

Η προσωπικότητα που επιβάλλεται απ’ έξω αντικαθιστά την ατομικότητα, που θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί από μέσα. Γινόμαστε ένα ακόμη πρόβατο του κοπαδιού, ανίκανοι να κινηθούμε ελεύθερα χάνοντας τη συνείδηση της πραγματικής μας ταυτότητας.

Είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά στο καθρέφτισμά μας στη λίμνη και να κάνουμε κάτι να ξεφύγουμε απ’ όλα όσα μας προγραμμάτισαν άλλοι να πιστεύουμε για τον εαυτό μας.

Αν δεν πετάξουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ μας, δεν θα μπορέσουμε να βρούμε την ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ μας! Η ατομικότητα δίνεται από την ΥΠΑΡΞΗ. Η προσωπικότητα επιβάλλεται από την κοινωνία. Η προσωπικότητα είναι μία κοινωνική διευκόλυνση.

Η κοινωνία δεν μπορεί να ανεχθεί την ατομικότητα, γιατί η ατομικότητα δεν ακολουθεί σαν πρόβατο. Η ατομικότητα έχει ποιότητα λιονταριού… το λιοντάρι πηγαίνει μόνο του.

Τα πρόβατα είναι πάντα μέσα στο πλήθος, ελπίζοντας ότι μέσα στο πλήθος θα νιώσουν άνετα. Μέσα στο πλήθος νιώθει κανείς πιο προστατευμένος, πιο ασφαλής. Αν κάποιος σου επιτεθεί, μέσα στο πλήθος έχεις πολλές πιθανότητες να σωθείς… Μόνος σου, όμως;

Μόνο τα λιοντάρια πηγαίνουν μόνα τους…

Γεννιέσαι λιοντάρι, όμως η κοινωνία διαπλάθει συνεχώς το χαρακτήρα σου, προγραμματίζοντας το μυαλό σου σαν να είσαι πρόβατο. Σου δίνει μία προσωπικότητα, μία βολική προσωπικότητα, καλή, βολική, υπάκουη.



Η κοινωνία θέλει σκλάβους, όχι ανθρώπους ολοκληρωτικά αφοσιωμένους στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Η κοινωνία θέλει σκλάβους, επειδή όλες οι επενδύσεις και τα συμφέροντα θέλουν υπακοή…

Είναι καιρός να ρίξεις μια ματιά στο καθρέφτισμα σου στη λίμνη και να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις από όλα όσα σε προγραμμάτισαν άλλοι να πιστεύεις για τον εαυτό σου.

ΧΟΡΕΨΕ, ΤΡΕΞΕ, ΠΗΔΗΞΕ, ΠΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…



OSHO

https://starworld.getforum.org/topic-t480.html
_________________
space heart  (Ιωάννα)
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν, όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις…
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήσαν δικοί μας και όμοιοί μας…!!!
—————————-
Δείτε τώρα το βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr