Ρεπόρτερ της Ουάσινγκτον προτείνουν στους Δημοκρατικούς να χρησιμοποιούν ένα…ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟΝΤΟΣ Μπάιντεν για να χειριστούν τις δημόσιες ομιλίες του!!!


Photo: Putt Sakdhnagool / Patrick Semansky, Getty / AP

Ρεπόρτερ της Ουάσινγκτον προτείνουν στους Δημοκρατικούς να χρησιμοποιούν ένα…ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟΝΤΟΣ Μπάιντεν για να χειριστούν τις δημόσιες ομιλίες του!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Έχουν περάσει 50 μέρες από τότε που έκανε την ψεύτικη ορκωμοσία του ο Μπάιντεν και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΟΛΑ τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου διερωτώνται «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο κος ΜΠΑΙΝΤΕΝ;;;»

Ο Μπάιντεν δεν μιλάει γιατί ο «Μπάιντεν»…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ έρχονται τώρα μερικοί γνωστικοί δημοσιογράφοι να μας επιβεβαιώσουν αυτό, αφήνοντας να εννοηθούν, εμμέσως πλην…ΣΑΦΩΣ, ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι πια…ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Π.χ., η δημοσιογράφος του μεγάλου σάιτ/εφημερίδος “The Hill” Sharyl Attkisson πρότεινε πριν λίγες μέρες ότι ο Λευκός Οίκος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ολογράμματος για να βοηθήσει τον Joe Biden να κάνει δημόσιες ομιλίες. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Σύμφωνα με την Atkinson, αξιωματούχοι της διοίκησης «σκέφτονται ότι, μετά από περαιτέρω εξέταση, αυτό αρχίζει να μοιάζει σχεδόν ότι δεν είναι εντελώς έξω από τη σφαίρα του δυνατού».

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που χρησιμοποιεί αυτή, τεχνολογία AI και deepfake. Δηλαδή, το AI σημαίνει τεχνητή νοημοσύνη. Τα δε deepfakes είναι συνθετικά μέσα στα οποία ένα άτομο σε μια υπάρχουσα εικόνα ή βίντεο αντικαθίσταται με την ομοιότητα κάποιου άλλου. Παρόλο που η πράξη παραποίησης περιεχομένου δεν είναι καινούργια, οι deepfakes αξιοποιούν ισχυρές τεχνικές από μηχανική εκμάθηση και τεχνητή νοημοσύνη για χειρισμό ή δημιουργία οπτικού και ηχητικού περιεχομένου με υψηλές δυνατότητες…εξαπάτησης.

«Πριν από μερικά χρόνια, μια κυβερνητική πηγή με πρόσβαση σε πληροφορίες των υψηλότερων επιπέδων μου εξήγησε – χωρίς να αποκαλύψω οποιεσδήποτε διαβαθμισμένες πληροφορίες – ότι κάθε τεχνολογικό πράγμα που μπορούμε να φανταστούμε στην πραγματικότητα ερευνάται ή πραγματοποιείται στα μυστικά κανάλια της κυβέρνησής μας. Και, μου είπε, γίνονται πράγματα που είναι πέρα από την ικανότητά μας να φανταστούμε», έγραψε η Atkinson.

Το λέει αυτό αυτή η κυρία επειδή ο «καημένος» ο Μπάιντεν είναι προχωρημένες στην ηλικία και, δυστυχώς, είναι δύσκολο να κάνει εμφανίσεις στον Τύπο. ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ…ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ…ΠΡΟΕΔΡΟ???

Επίσης, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους των ΗΠΑ, ο κος Κάρλ Τάκερσον (Tucker Carlson) του FOX News που συμμερίσκτηκε τις…ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για τον Μπάιντεν. Κι όμως, το πήγε λίγο ΠΑΡΑΠΕΡΑ το θεμ.

«Δεν υπάρχει Joe Biden», λέει ο Tucker Carlson στο ακροατήριό του στο Fox News. “Δεν υπάρχει πλέον” και αντ ‘αυτού είναι “ολόγραμμα”.Δείτε τώρα το σχέχιτκο βιντεο!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουμε γράψει τόσα πολλά τόσο για την ΚΛΟΠΗ των εκλογών της 3ης Νοεμ. του 2020 από τους Δημοκρατικούς όσο και για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο Μπάιντεν…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ αλλά…ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΙΑΣ ή ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ!!! Αυτό το αναφέρουν πλέον στο διαδίκτυο εκατομμύρια συντηρητικοί σε όλες τις ΗΠΑ, ότι ο Μπάιντεν έχει αντικατασταθεί από κάποιον σωσία του διότι ο Μπάιντεν, ο πραγματικός, έχει…ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε….Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα άρθρα μας για περισσότερα!….

Βίντεο-σοκ: Δείτε το πρόσωπο (ή μάλλον ΜΑΣΚΑ) του ΣΩΣΙΑ του Μπάιντεν να…ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ, να ΣΚΙΖΕΤΑΙ και να ΚΑΤΑΡΡΕΙ !!!

Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!!

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/hill-reporter-suggests-dems-could-use-hologram-to-handle-bidens-public-speeches/

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from wikipedia

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
en.wikipedia.org/wiki/Deepfake