Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

by _
0 comment 294 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Σε μια εξαιρετικής σημασίας κίνηση προχωρά ΆΜΕΣΑ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE…

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ζήτημα των παράνομων ισλαμικών τεμενών και τζαμιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και συνεχείς επερωτήσεις και παρεμβάσεις από τον Βουλευτή της Α περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ , κο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο Πρωθυπουργός κ Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το πράσινο φως και ζήτησε από τον βουλευτή να εισηγηθεί ως προς τα προτεινόμενα βήματα της διαδικασίας εντοπισμού των παράνομων ισλαμικών τεμενών και τζαμιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια στην Αθήνα.

Η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ όπως σημείωσε ο βουλευτής στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναμένεται να κλείσουν άμεσα τα πρώτα παράνομα τζαμιά στην περιφέρεια του (Α ΑΘΗΝΩΝ) ακόμη και πριν το Πάσχα 2021.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE χαιρετίζει αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία η οποία δείχνει πως η νομιμότητα θα τηρηθεί για όλους χωρίς διακρίσεις.

Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται παρέμβαση από τον κο Κωνσταντίνο Μπογδάνο αναφορικά με τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση.

Πηγή >> https://www.ekklisiaonline.gr/nea/apoklistiko-klinoun-amesa-10-tzamia-stin-athina-me-entoli-prothypourgou/?fbclid=IwAR3QU0-fSAni48mlceBUQxW7WXxSogmIZZE-0OXzs7Hdph01xyOPd5M8xFQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr