Home Greek News Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καταγγέλει κυβέρνηση και συνταγματολόγους και προτρέπει τους πολίτες να επιδεικνύουν στους αστυνομικούς την ερμηνεία του Συντάγματος από κορυφαίους Συνταγματολόγους.

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καταγγέλει κυβέρνηση και συνταγματολόγους και προτρέπει τους πολίτες να επιδεικνύουν στους αστυνομικούς την ερμηνεία του Συντάγματος από κορυφαίους Συνταγματολόγους.

by _
0 comment 193 views

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καταγγέλει κυβέρνηση και συνταγματολόγους και προτρέπει τους πολίτες να επιδεικνύουν στους αστυνομικούς την ερμηνεία του Συντάγματος από κορυφαίους Συνταγματολόγους.

27 Φεβρουαρίου, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Δεν υπάρχουν στοιχεία προβολών ( 18:25:45 )


Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Κατ’ επιταγήν του άρθρου 120 παρ. 4 του ανασκολοπισμένου Συντάγματός μας, προτείνω να ε κ τ υ π ώ σ ε τ ε  το αναρτώμενο απόσπασμα από το βιβλίο του Δαγτόγλου, όπως και το αντίστοιχο από το βιβλίο του Μάνεση, και να τα επιδεικνύετε στους αστυνομικούς που θα τολμούν να εφαρμόζουν την προδήλως αντισυνταγματική ΚΥΑ.

Αλοίμονο στην χώρα που δεν έχει πνευματικούς ανθρώπους…

Αλοίμονο στον λαό, που έχει άμεση ανάγκη από πνευματικούς ανθρώπους.

Μια και οι πνευματικοί άνθρωποι είναι πλέον ελάχιστοι στην Ελλάδα, ας δώσουμε βάση σ’ αυτά που γράφει ένας από τους ελάχιστους Πνευματικούς Ανθρώπους της Πατρίδας μας, στον Καθηγητή Κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη.

Στον μοναδικό Πνευματικό Άνθρωπο της νεώτερης Ελλάδας, που είχε το θάρρος και την τόλμη να πετάξει στα μούτρα του ψευδεπίγραφου πανεπιστημιακού χώρου, την παραίτησή του.

Πράξη Γενναιότητας, Ανδρείας, Εντιμότητας και Ήθους.

Δίνοντας ουσιαστικούς αγώνες ενημέρωσης και αφύπνισης στον μουδιασμένο ελληνικό λαό, ο Κύριος Βαθιώτης, παραθέτει τα ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που οφείλουν να έχουν μαζί τους όλοι οι πολίτες στους οποίους έχουν επιβληθεί τα δικτατορικά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέτρα ενημέρωσης για κάθε μετακίνησή τους και να τα επιδεικνύουν στους αστυνομικούς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

-Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

 

Υ.Γ.2. Άντε να τελειώνουμε και με την γελοιότητα της “ιερής δήλωσης του άρθρου 12”, και με την … αποστολοπουλειάδα…

_______________

Ας φρεσκάρουμε την μολυσμένη μνήμη μας με όσα λέει όχι μόνο ο Αριστόβουλος Μάνεσης αλλά και ο Πρόδρομος Δαγτόγλου, ομότιμος καθηγητής Διοικητικού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών, σχετικά με την
α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ή  υποχρέωση δ η λ ώ σ ε ω ς στις αρχές κάθε κ ι ν ή σ ε ω ς του πολίτη.
Ντροπή σας κ. Πιερρακάκη, ντροπή σας κ. Μητσοτάκη, αλλά πρωτίστως ντροπή σας κύριοι συνταγματολόγοι που έχετε ραμμένα τα χείλη σας!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://attikanea.info/%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1-3/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr