Έκρυθμη η κατάσταση στον Έβρο με τους αλλοδαπούς: Οργή από τους ακρίτες – Έτοιμοι για σύγκρουση με την κυβέρνηση


Έκρυθμη η κατάσταση στον Έβρο με τους αλλοδαπούς: Οργή από τους ακρίτες – Έτοιμοι για σύγκρουση με την κυβέρνηση


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Έβρο με τους κάτοικους να έχουν φτάσει στα όριά τους  και να είναι οργισμένοι εξαιτίας των κυβερνητικών σχεδίων (που επιχείρησαν να περάσουν κρυφίως) προκειμένου να δημιουργήσουν ένα τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών  επεκτείνοντας το ΚΥΤ Φυλακίου που βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ήδη δεκάδες κάτοικοι της περιοχής  συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την διαμαρτυρία, λέγοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η «είδηση» για το σχέδιο επέκτασης του «Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης» (γιατί περί αυτού πρόκειται οι «Αρχές» τους υποδέχονται)  κυκλοφόρησε στον Έβρο από μία ανάρτηση στη Διαύγεια για αγορά έκτασης που συνδέεται με επέκταση των εγκαταστάσεων του κέντρου.

Οι τοπικοί φορείς αναστατώθηκαν όταν πληροφορήθηκαν με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις  της κυβέρνησης, αλλά πολύ περισσότερο ένιωσαν πρωτοφανή οργή καθώς κυβερνητικά στελέχη τους…  διαβεβαίωναν μετά την κρίση στις Καστανιές «ότι δεν πρόκειται να γίνουν στην περιοχή άλλοι καταυλισμοί αλλοδαπών», όπως τους έλεγαν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΆΡΘΡΟ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/952669_ekrythmi-i-katastasi-ston-evro-oi-akrites-etoimoi-gia

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/amyna-asfaleia...