Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Η έκρηξη στο Νασβίλ έγινε στο κτίριο όπου στεγάζονται οι διακομιστές της…DOMINION που κατηγορείται για απάτη ψηφοφόρων!!!

Αποκάλυψη-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Η έκρηξη στο Νασβίλ έγινε στο κτίριο όπου στεγάζονται οι διακομιστές της…DOMINION που κατηγορείται για απάτη ψηφοφόρων!!!

by _
0 comment 404 views

Αποκάλυψη-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Η έκρηξη στο Νασβίλ έγινε στο κτίριο όπου στεγάζονται οι διακομιστές της…DOMINION VOTING SERVICES που κατηγορείται για απάτη ψηφοφόρων την ημέρα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Δεκ. 2020, 17:55, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ NASHVILLE ΤΟΥ ΤΕΝΕΣΙ…

Η AT&T πήρε συμβόλαιο για να διενεργήσει ιατροδικαστικό έλεγχο στις μηχανές ψηφοφορίας Dominion και αυτές οι μηχανές μεταφέρθηκαν στο… Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ την…περασμένη εβδομάδα.

Πριν από περισσότερο από ένα μήνα, ο Eric Coomer, ο οποίος επιβλέπει τη στρατηγική προϊόντων και την ασφάλεια των Dominion Voting Systems, μπήκε σε παρανομία…κρύφτηκε.

Στο χθεσινό άρθρο μας με τίτλο ΜΠΟΥΜ!!!: Μεγάλο στέλεχος της Dominion κατέχει πατέντα λογισμικού που “αποβουτύρωσε” ψήφους από τον Τράμπ!!!, σας γράψαμε πως ο Διευθυντής Συστημάτων Dominion κος Eric Coomer είναι το άτομο που κατέχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη «διαδικασία εκδίκασης» (ή «αξιολογήσεως») για τις μηχανές ψηφοφορίας Dominion και ότι έχουν να κάνουν με λογισμικά ύπουλα που “ξεβουτύρωσαν” ψήφους από τον Τράμπ την ημέρα των Εκλογών!!!

Ο πρώην ιδιοκτήτης του κτηρίου AT&T στο Νάσβιλ, William Kennard, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Cerberus Capital Management και της μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών AT&T. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνίας (Federal Communications Commission) του Μπιλ Κλίντον και Πρέσβης του Ομπάμα στην ΕΕ. Η Dominion Voting ανήκει στην Cerberus Capital Management.

Ο καπνός αναβαίνει γύρω από το κέντρο μεταδόσεων AT&T στο κέντρο του Νάσβιλ λίγο μετά την έκρηξη την Παρασκευή το πρωί

H Cerberus διευθύνεται από την Staple Street Executives. Ισχυρίζεται ότι ο κουνιάδος του Joe Biden είναι ένας Steven Owens, ο οποίος εἴναι ο συνιδρυτής της Staple Street Execs μαζί με τον William Kennard (απόδειξη εδώ). Εμείς όμως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε εάν όντως υπάρχει κάποιου είδους συγγένια μεταξύ Μπάιντεν και Owens. Υπάρχουν όμως πολλές αναφορές σε αυτό στο διαδίκτυο (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Σύμφωνα με το σάιτ Capacity Media,  σε πρόσφατο άρθρο τους, με ημερ. 09 Νοεμ. 2020, για τον κο Kennard, διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα -να πούμε το λιγότερο…

Ο πρώην πρόεδρος της FCC William Kennard πρόκειται να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της AT&T, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο λίγο πριν γίνει ο Joe Biden ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Η AT&T ανακοίνωσε τον διορισμό την Παρασκευή το απόγευμα ώρα ΗΠΑ, μόλις μια μέρα πριν πετύχει ο Μπάιντεν την πλειοψηφία των εκλεκτόρων από το Κοελλάγιο των Εκλεκτόρων στις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ.

 

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν χώνευε καθόλου την AT&T. Το 2018, το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DoJ) της διοίκησής του προσπάθησε επανειλημμένα να εμποδίσει την εξαγορά της TimeWarner – τώρα WarnerMedia- από την AT&T, της τάξεως των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, παρά την απώλεια πολλών υποθέσεων στα δικαστήρια.

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.capacitymedia.com/articles/3826884/at-and-t-greets-biden-era-by-hiring-clintons-fcc-boss-as-company-chairman

Και τώρα, και όπως εκτυλίσσεται η όλη ιστορία αυτή, η ίδια η εταιρεία που αντιμετώπιζε εμπόδια από τον Τράμπ, «όλως περιέργως», δέχεται -τάχα μου– «επίθεση» εκεί ΑΚΡΙΒΩΣ όπου στεγάζονται τα…ΣΕΡΒΕΡ ΤΗΣ DOMINION VOTING SYSTEMS που έχει εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ που αφορά την μεγάλη…ΝΟΘΕΙΑ που έγινε στις κάλπες την 3η Νεομ. φέτος και τούτο μάλιστα εις βάρος του ίδιου του…ΝΤΟΛΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Εκεί δηλαδή όπου κρύβονται όλα τα…ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ του κου William Kennard ως προέδρου της AT&T, ο οποίος συνδέται εδώ τόσο με τον Τζο Μπαίντεν όσο και με τους Δημοκρατικούς εν γένει!!! Και…ΞΑΦΝΙΚΑ…«ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ»…βιώνει την πρώτη του δοκιμασιούλα ως νέος πρόεδρος της εταιρείας. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Από ιδιοκτήτης του κτηρίου AT&T στο Νάσβιλ έγινε μετά ο…Δ.Σ. της εταιρείας!!!

Ο υπερυπολογιστής λοιπόν που θα χρησιμοποιηθεί για τον ιατροδικαστικό έλεγχο στο Τενεσί, σχετικά με όλες τις έρευνες που είναι σε εκέλιξη εδώ και μήνες για αυτό το σχάνδαλο εκλογικής νοθείας, συνδεόταν με το διαδίκτυο AT&T στο Νάσβιλ. Η έκρηξη προκάλεσε διακοπή του διαδικτύου και κατάρρευση του συστήματος ψύξης υπερυπολογιστών και… κάηκε.

Έτσι, η έκρηξη έγινε «όλως τυχαίως» στη τοποθεσία AT&T όπου ελέγχεται «όλως τυχαίως» το σύστημα ψύξης του υπερυπολογιστή και στεγάζονται οι μηχανές ψηφοφορίας Dominion και οι σκληροί δίσκοι της για ιατροδικαστικό έλεγχο.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές; Καταλαβαίνετα τώρα γιατί ο επικεφαλής του FBI δεν μπόρεσε να διατυπώσει ούτε μια συνεκτική πρόταση στη συνέντευξη τύπου τις προάλλες;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ έχουμε γράψει πολλά αποκαλυπτικά για την περιβόητη DOMINION VOTING SYSTEMS και τον ρόλο της στην…ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ στις 2 ΝΟΕΜ. ΦΕΤΟΣ. Διαβάστε λοιπόν όλα όσα έχουμε βγάλει για αυτήν στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας με  την εξής επικεφαλίδα που θα βρείτε και στην αρχική μας σελίδα…

Ααα!…και όσον αφορά την «επίθεση»-«αυτοκτονίας», αυτή καθ’ εαυτή ήταν…ΣΤΗΜΕΝΗ…ΨΕΥΤΙΚΗ, 100 τοις 100 διότι το αστείο της ημέρας είναι ότι μετά την ανάλυση του DNA των «ανθρώπινων απομεινάρων» που βρέθηκαν στη σκηνή της βόμβας του Νάσβιλ, το FBI μόλις δήλωσε ότι ο βομβιστής πέθανε από…covid. Αστιευόμαστε βέβαια.

Δεδομένου ότι το επίπεδο της κατάφωρης παραπληροφόρησης που ωθείται από το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ και τα συμμορφούμενα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης, δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν να ακούσει το FBI να ανακοινώνει έναν τέτοιο παραλογισμό, ίσως ακολουθούμενο από τον Δρ. Fauci που ισχυρίζεται ότι εάν δεν κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το όχημα σας μπορεί να…ΕΚΡΑΓΕΙ.

Αλλά κάτι άλλο εξίσου παράλογο έχει τώρα βρεθεί από τους διαδικτυακούς ερευνητές: Το RV (τροχόσπιτο δηλαδή) που χρησιμοποιήθηκε στον βομβαρδισμό δεν ταιριάζει με το RV που βρέθηκε στο σπίτθ του υποτιθέμενου δράστη. Αυτό είναι σύμφωνα με το Infowars.com και έχει «ταράξει» το όλο ψεύτο-αφήγημα γύρω από αυτήν την στημένη ιστοριούλα των…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ.

Η διαφορά δεν είναι λεπτή, αλλ’ ολοφάνερη. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Για να μην πούμε και για το…ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΧΤΗΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ που προηγήθηκε λίγο πριν συνέβη η έκρηξη…!!!

 


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr