Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Premier League: Δείτε βίντεο με τα γκολ της 15ης αγωνιστικής

Premier League: Δείτε βίντεο με τα γκολ της 15ης αγωνιστικής

by _
0 comment 153 views

Premier League: Δείτε βίντεο με τα γκολ της 15ης αγωνιστικής

27/12/2020, 23:19


Στο χορταστικό ντέρμπι της αυλαίας της 15ης αγωνιστικής της Premier League,  Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 – Νέα τριάρα για την Άστον Βίλα – Η ψυχωμένη Άρσεναλ κυριάρχησε με 3-1 της Τσέλσι στο Λονδίνο – Νίκες αναρρίχησης για Σίτι και Έβερτον – «Γκέλες» για Λίβερπουλ (1-1 με τη Γουέστ Μπρομ) και Τότεναμ (1-1 με τη Γουλβς)

Στο χορταστικό εναρκτήριο ντέρμπι της Boxing Day, η Μάντσεστερ Γιουνάιτενταγγιξε το ενδέκατο σερί διπλό της στην Premier League, αλλά η Λέστερ είχε άλλη άποψη!

Παρότι προηγήθηκε δις με Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφάνισε ξανά αμυντικά προβλήματα και οι «αλεπούδες» τα εκμεταλλεύτηκαν, βρίσκοντας απαντήσεις με Μπαρνς και Βάρντι για να… φρενάρει την αντίπαλό της (2-2). Ακόμη και με δέκα παίκτες από το ημίχρονο λόγω αποβολής του Ράις, η Βίλα δεν… μάσησε και με σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και βλέπει τετράδα!

Την ευκαιρία να πατήσει τετράδα έχασε η Σαουθάμπτον στο «Κράβεν Κότατζ», αφού κόλλησε στο 0-0 με την Φούλαμ και είδε το VAR να της ακυρώνει δύο γκολ, μένοντας στους 25 βαθμούς όσους και οι Έβερτον, Άστον Βίλα που βρίσκονται στην 5η θέση.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr