Home Greek News Σοκ στην Βουλή: Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών και μετά το εμβόλιο!

Σοκ στην Βουλή: Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών και μετά το εμβόλιο!

by _
0 comment 162 views

Σοκ στην Βουλή: Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών και μετά το εμβόλιο!


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» …

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Πάτερ Κλεομένης: Παγκόσμια, ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ της ελίτ η χρήση μάσκας από τις μάζες! Μάσκα φορούσαν οι…ΕΙΔΩΛΟΛΆΤΡΕΣ… και ΕΚΕΙ θα καταλάβετε το…ΓΙΑΤΙ…


Σοκ στην Βουλή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: Ανακοίνωσε ότι η υποχρεωτική μασκοφορία θα συνεχιστεί στους πολίτες «για αρκετό καιρό στη ζωή τους και μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον κορωνοϊό»! 

Όπως ακριβώς είχε πει χθες ο Μπιλ Γκέιτς, τα μέτρα, δηλαδή lockdown, μάσκες κλπ. θα συνεχιστούν για πολύ μετά τον κορωνοϊό, είπε με την σειρά του ο Κ.Μητσοτάκης!

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2021, ανακοίνωσε στους εμβρόντητους βουλευτές πως οι Έλληνες δεν θα βγάλουν την μάσκα, παρά τους εμβολιασμούς για άγνωστο χρονικό διάστημα. 

Πρόκειται για αλλαγή 180° στην μέχρι τώρα θέση του ότι «Οι μάσκες αποτελούν το εμβόλιο μέχρι την  έλευση του εμβολίου»! Τώρα που ήρθε το εμβόλιο, αυτό παύει να ισχύει απ’ότι δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης και θα συνεχιστεί η μασκοφορία και μετά το εμβόλιο.

Το ερώτημα είναι «Τότε γιατί να κάνουμε τα εμβόλια;». Η απάντηση στην εκπομπή PRONEWS με τον Τάσο Γκουριώτη. 

Δείτε εδώ: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/944837_sok-stin-voyli-o-kmitsotakis-anakoinose-oti-tha-synehistei-i?fbclid=IwAR3T4VD8Iz4lH3twnt2REkkpdnz51s-dyRISmePTx8qDh58j-kX6Ok-uUeE

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr