Home ΚΟΣΜΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΡΘΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ MΜΕ (εξαπάτησης) ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΡΘΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ MΜΕ (εξαπάτησης) ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19!

by _
0 comment 129 views

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΡΘΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ MΜΕ (εξαπάτησης) ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19!


Ενώ υπάρχουν σίγουρα ορισμένοι εξωφρενικοί ισχυρισμοί που βασίζονται σε ανοησίες και διατυπώνονται από εκείνους που αντιτίθενται στους εμβολιασμούς, καθώς και από τους φανατικούς αντιεμβολιαστές, υπάρχουν όμως πάρα πολλοί πραγματικοί και βάσιμοι λόγοι που συνηγορούν στην υποχρεωτική εκ των προτέρων συγκατάθεση της λήψης τους και απόλυτη και πλήρη διαφάνεια σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Κανείς εδώ στο TFTP δεν λέει σε κανέναν τι να κάνει σχετικά με τους εμβολιασμούς. Όμως, υποστηρίζουμε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα αυτής της διαδικασίας. Ωστόσο, όσοι προωθούν την ασφάλεια των εμβολίων αντιμετωπίζονται ολοένα και περισσότερο ως απόβλητοι, παρίες και τόσον οι νομοθέτες-πολιτικοί αλλά και τα και τα μέσα ενημέρωσης ζητούν τη σιωπή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr