Home ΗΠΑ Πρ. Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ: Ο Τράμπ πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να σωθούν οι ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές!

Πρ. Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ: Ο Τράμπ πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να σωθούν οι ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές!

by _
0 comment 270 views

Πρ. Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ: Ο Τράμπ πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να σωθούν οι ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Δεκ. 2020, 11:11, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων NTD

Ο πρώην Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ Thomas McInerney δήλωσε εχθές στο κανάλι NTD ότι δεν υπήρξε  μόνο εκλογική νοθεία που πραγματοποιήθηκε την 3η Νοέμ, αλλά και πράξεις εσχάτης προδοσίας σε όλες τις ΗΠΑ την νύχτα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Είπε ότι η απόπειρα κλοπής των εκλογών από τον πρόεδρο Τραμπ ήταν η μεγαλύτερη δραστηριότητα κυβεπολέμου στον κόσμο.

Είπε ότι συμμετείχαν σε αυτό ήταν η Κίνα, το Ιράν, η Ρωσία καθώς και πολίτες-προδότες των ΗΠΑ.

“Έχουμε 6 έως 8 πολιτείες των ΗΠΑ που ενώθηκαν μαζί για να χειραγωγησουν τα εκλογικά του δεδομένα προκειμένου να πάρουν τον έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ” είπε ο McInerney.

“Αυτό δεν πρόκειται περι βρώμικης πολιτικής ή κόλπων, αλλά προδοσίας!” συνεχίζει.

“Πρέπει να θέσουμε σε πλήρη εφασρμογή τον Νόμο Περι Καταστολής Εξεγέρσεων, να κηρύξουμε στρατιωτικό νόμο, να αναστείλουμε το habeas corpus και να στήσουμε στρατιωτικά δικαστήρια” πρότεινε ως λύση για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προδοτικών πράξεων ο McInerney. (Σημείωση – Το Habeas corpus είναι ένας νόμος που αναφέρει ότι ένα άτομο δεν μπορεί να κρατηθεί στη φυλακή, εκτός εάν προσαχθεί πρώτα ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο αποφασίζει εάν είναι νόμιμο να κρατείται στη φυλακή.)

“Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σε αυτήν την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να αποφασίσουμε εάν πρόκειται να συνεχίσουμε ως δημοκρατική δημοκρατία ή να περιέλθουμε σε μια ολοκληρωτική κοινωνία” είπε χωρίς περιστροφές ο πρώην Αντιπτέραρχος.

Το δικό του προτεινόμενο σχέδιο για τη κυβέρνηση Τράμπ θα ξεκινιούσε, είπε, από την ενεργοποίηση του Εκτελεστικού Διατάγματος που είπε υπογράψει ο Τράμπ τον Σεπτ. του 2018 με τίτλον Εκτελεστικό διάταημα για την επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες (Executive order on Reimposing Certain Sanctions In The Event of Foreign Interference in a United States Election). ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

“Εάν δεν λύσουμε αυτό το πρόβλημα ΤΩΡΑ, δεν θα λυθεί ποτέ γιατί θα μεταβούμε σε μια τυραννική κατάσταση όπου θα κυβερνήσουν οι σοσιαλδημοκράτες ή οι Κομμουνιστές. Αμφότερες ομάδες είναι το εν και το αυτό” προειδοποίησε ο McInerney.

Είπε επίσης ότι η μεγάλη «φάρμα» διακομιστών της περιβόητης εταιρείας μηχανών ψηφοφορίας DOMINION VOTING SYSTEMS μεταφέρθηκε στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας όπου την λειτουργούσαν άτακτα στοιχεία της CIA υπερ του Τζο Μπάιντεν. Ο πρ. Αντιπτέραρχος επιβεβαίωσε οτι Οι Ειδικές Δυνάμεις κατέσχαν εκεί τους διακομιστές αυτούς, οι οποίοι είναι πλέον στην κατοχή του Λευκού Οίκου προς εξέτασιν.

Για περισσότερα πάνω σε αυτό. διαβάστε επίσης το άρθρο μας Στρατηγός Michael Flynn: Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ κατέσχαν διακομιστή της CIA & του βαθέος κράτους στη Γερμανία που χειραγωγούσε τις αμερικανικές εκλογές για τον ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ στο παρακάτω βίντεο από 26:45 και μετά…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware


 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr