Home ΗΠΑ Ο Τράμπ μόλις ξεφορτώθηκε τη δικηγόρο του Sidney Powell. Powe!l: «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανέτρεψε το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων»

Ο Τράμπ μόλις ξεφορτώθηκε τη δικηγόρο του Sidney Powell. Powe!l: «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανέτρεψε το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων»

by _
0 comment 162 views

Ο Τράμπ μόλις ξεφορτώθηκε τη δικηγόρο του Sidney Powell: Powell: «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανέτρεψε το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Νοεμ. 2020, 9:17, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει πουλήσει την ψυχή του στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» σε αντάλλαγμα για μεγάλες πληρωμές σε μετρητά με τη μορφή «τεράστιων δωροδοκιών», σύμφωνα με την δικηγόρο Σίντνεϊ Πάουελ (Sidney Powell), η οποία προειδοποιεί ότι το κόμμα τους κινδυνεύει να «στειρωθεί σαν σκύλα» από τη «Μεγάλη Επαναφορά» (“The Great Reset”) το 2021 εάν η δεύτερη θητεία του Προέδρου Τραμπ κλαπεί από αυτόν από τα «τέκνα του σκότους».

Η Πάουελ δήλωση σε συνέντευξή της την Κυριακή ότι τα ανώτερα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων στην Ουάσινγκτον «δεν είναι ασφαλείς» μετά από τη μεγάλη προδοσία τους: «Η ελίτ των Ρεπουμπλικάνων δεν είναι ασφαλείς κρυβόμενοι πίσω από την προπαγάνδα τους που τροφοδοτείται από τα όργανα των μέσων ενημέρωσης, κάνοντας ασύδοτες αποφάσεις στην Ουάσινγκτον, και φιμώνοντας πατριώτες που μιλούν εναντίον αυτής της παράνοιας.

«Όταν ο Τραμπ ξεκινά τη δεύτερη θητεία του, ένα παλιρροϊκό κύμα τιμωρίας θα τους έλθει, που όμοιό του δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε σε αυτήν την χώρα».

Σύμφωνα με τον Πάουελ, οι εκλογές ήσαν στημμένες από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion, που λειτουργούσαν με το λογισμικό Smartmatic, που χειραγωγήθηκαν για να αλλάξουν ψήφους από τον Τραμπ στον δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν.

Ανώτεροι Ρεπουμπλικάνοι σε πολιτείες-κλειδιά δωροδοκήθηκαν για να «καταστρέψουν» τον Τραμπ στο επακόλουθο των εκλογών, σύμφωνα με την Πάουελ.

Λέει επίσης ότι ο Dominion συνεργάζεται με εχθρούς σε ξένες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κομμουνιστικής Βενεζουέλας και της Κίνας, και έχει παρουσιάσει μια ένορκη δήλωση ως απόδειξη που υποστηρίζει τον ισχυρισμό.

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΣΟΚ: ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Η DOMINION! ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΑ ΣΧΕΛΈΧΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!.

Η χθεσινή δήλωση της Πάουελ ότι «Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ανέτρεψε το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων» ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ…ΠΡΟΓΗΤΙΚΗ, διότι σήμερα μαθαίνουμε τα εξής…ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ για αυτήν…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» οφείλουμε να σας πούμε πως η εκστρατεία Τράμπ μόλις ξεφορτώθηκε την κα Πάουελ!!!  Ο άλλος μεγάλος δικηγόρος του Τράμπ, Rudy Giuliani, μόλις έβγαλε μια δήλωση που λέει ότι η εκστρατεία Trump ΑΠΟΣΤΡΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ από την δικηγόρο Sidney Powell!!! ΓΙΑΤΙ;;;; Γιατί σύμφωνα με αυτούς. ακόμη και η Πάουελ ήταν πάρα πολύ «τρελή» για τον Τράμπ!!!

Δύο σύμβουλοι του Τραμπ, οι οποίοι μίλησαν υπο καθεστώς ανωνυμίας για να συζητήσουν ιδιωτικές συνομιλίες, δήλωσαν ότι ο πρόεδρος δεν του άρεσε η κάλυψη που ελάμβανε η Πάουελ από τον αναλυτή του Fox News, Τούκερ Κάρλσον και άλλους, και ότι αρκετοί σύμμαχοι είχαν φτάσει στο σημείο να πουν ότι τα παράκανε η γυναίκα. Οι σύμβουλοι δήλωσαν επίσης ότι είχε τσακωθεί με τον Giuliani και άλλους τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τραμπ πίστευε ότι προκαλούσε περισσότερο κακό παρά βοήθεια, είπε ο αξιωματούχος. «Ήταν πάρα πολύ τρελή ακόμη και για τον πρόεδρο», δήλωσε ένας αξιωματούχος της εκστρατείας.

Η Πάουελ δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΥΓΕΛ, Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΜΦΗΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!

Αυτό που έκανε σήμερα ο Τράμπ, καθ’ ημάς, ΛΕΓΕΙ ΠΟΛΛΑ!!! Μιλάμε δηλ, για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ που έχει πρωτο-ξεκινήσει μια τεράστια υπόθεση στα δικαστήρια των ΗΠΑ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, σχετικά με την ΝΟΘΕΙΑ που διεπράχθη κατά τη διάρκεια των εκλογών, και τώρα αυτήν την ΣΠΟΥΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΩΤΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Η…ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΗΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΕΧUΕΣ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΟΥΕΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!


-με πληροφορίες από https://yournewswire.com/sidney-powell-the-new-world-order-has-overthrown-the-republican-party/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι

————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr