Home Greek News ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ. ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΕ…ΛΕΥΚΟ ΠΑΙΧΤΗ & ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ. ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΕ…ΛΕΥΚΟ ΠΑΙΧΤΗ & ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ!!!

by _
0 comment 207 views

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ. ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΕ…ΛΕΥΚΟ ΠΑΙΧΤΗ & ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ…ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!

Γιάννη «μας», μόνο οι…ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ κάνουν τέτοια πράγματα. Αλλά δεν είσαι κι εσύ με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ των…BLACK LIVES MATTER που σκορπάνε το…ΘΑΝΑΤΟ σε πολλους ΛΕΥΚΟΥΣ σε όλες τις ΗΠΑ (δεν τα βλέπεις εσύ αυτά;;;), όπως και πάρα πολλοί άλλοι παίχτες του NBA;;;


Κώστας Λάττας

ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

Ο δήθεν Ελληνας που δεν άντεξε για πολύ το πλαστό ελληνιλικι που του φόρτωσαν τα ντόπια Αριστεά τσιράκια των νεοταξιτων και τα βρόντηξε κάτω.

Τώρα στο πλευρό του αρχιτσιρακιου των νεοταξιτων υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ Τζ. Μπαιντεν.

Φάτε τον στην μάπα προοδευτικοι του κ@λου. 


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ. ΝΑ Ο «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ» ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ NBA ΠΟΥ “ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ!!!… 


Διαβάστε επίσης και το άρθρο μας «ΣΟΚ»: Με τους τρομοκράτες του “Black Lives Matter” κι ο Αντετοκούνμπο που κατηγορεί τώρα την Ελλάδα για «ρατσισμό» ενώ πριν δεν το έλεγε αυτό!!! που επιβεβαιώνει αυτό 100 τοις 100.


Και μιας και μιλάμε για τον Τζο Μπάιντεν, διαβάστε επισης το παρακάτω άρθρο-σοκ μας…

ΔΕΙΤΕ τον αρχι-παιδεραστή Τζό Μπάιντεν να ασελγεί σε μικρό κοριτσάκι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr