Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το όλο ιστορικό της πυρηνικής επίθεσης του Ισραήλ στην Βηρυτό με στοιχεία από επίσημες πηγές.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το όλο ιστορικό της πυρηνικής επίθεσης του Ισραήλ στην Βηρυτό με στοιχεία από επίσημες πηγές.

by _
0 comment 206 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το όλο ιστορικό της πυρηνικής επίθεσης του Ισραήλ στην Βηρυτό με στοιχεία από επίσημες πηγές…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη τα πρώτα πέντε μας άρθρα για αυτό το θέμα, ξεκινήστε πρώτα με τα ακόλουθα για να καταλάβετε το ακριβώς παίζεται εδώ…

«ΒΟΜΒΑ»: Έριξε πυρηνικό όπλο στη Βηρυτό το ΙΣΡΑΗΛ!!! Νέφος ακτινοβολίας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!!

ΣΟΚ: Η Ρωσία δίνει μεγάλη κάλυψη στο Ισραήλ για την ΠΥΡΗNIKH επίθεση που έκανε κατά του Λιβάνου στην Βηρυτό!!!

Υπέρυθρο βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες του πυρηνικού πυραύλου που έριξε το Ισραήλ κατά Βυρητού!!!

Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση κατά της Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία!!!….

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άκουσαν αεριωθούμενα τζέτ & πύραυλο δευτερόλεπτα ΠΡΙΝ την έκρηξη της ΕΠΙΘΕΣΗΣ στην Βυρητό Έλληνες Ορθόδοξοι κάτοικοι εκει!!!


Οι ακόλουθες αποκαλύψεις είναι του σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com. Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» είμαστε συνεργάτες του και φίλοι με τον αρχισυντάσκτη, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι ένας διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως.
Το παρόν άρθρο αποκαλύπτει τις απίστευτες αποκαλύψεις μιας πολύ καλών πηγών μυστικών πληροφοριών του Veterans Today καθώς και αποκαλύψεις επίσημων πηγών (όπως της ιτιαλικής κυβέρνησης, του ΔΟΑΕ και όχι μόνο). Και όπως σας έχουμε ηδη αποκαλύψει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ την έχουν συμπεριλάβουν σε αυτό διεθνούς επιπέδου σκάνδαλο!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Το Ισραήλ σχεδίασε την πυρηνική επίθεση κατά της Βηρυτό εκμεταλλευόμενο την…ΕΛΛΑΔΑ στην πορεία! για περισσότερα.
Αποδομεί επίσης το όλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ περι «νιτρικής αμμωνίας» και όχι μόνο..!!! To μόνο όμως που μένει τώρα να δούμε είναι για το εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα διερευνήσει ή όχι την πορεία του ψεύτικου, πλοίου-ερείπο που “πέρασε μέσω…ΕΛΛΑΔΟΣ” (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) για να φτάσει μετά στην…ΒΥΡΗΤΟ….!!!… 

Σε πρόσφατο βίντεό του, ο αρχισυντάκτης του μεγάλου αμερικανικού σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com, κος Gordon Duff, αποκάλυψε λεπτομερώς τα εξής απίστευτα για την πρόσφατη έκρηξη στην Βυρητό που, όπως έχει αποδειχθεί με ατράνταχτα στοιχεία, ΔΕΝ προκλήθηκε ούτε απο «νιτρική αμμωνία» ούτε από κενάνα άλλο αίτιο παρά ΜΟΝΟ από…ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΕΚ…ΤΕΛ ΑΒΙΒ….!!!
Ακολουθεί η μεταγλώττισις ελληνιστί του βίντεό του….

Ήθλε σε επαφή μαζί μου πριν λίγες μέρες ένας εν αποστρατεία στρατηγός του στρατού του Λιβάνου και μου είπαν ότι είχε στοιχεία ότι δέχτηκαν επίθεση από το Ισραήλ. Ότι χτυπήθηκε αποθήκη από μικρό πύραυλο c-based και προκάλεσε φωτιά. Στην συνέχεια, ένας μεγαλύτερος πύραυλος χτύπησε, πιστεύεται από F-16, την αποθήκη χρησιμοποιώντας ένα τακτικό πυρηνικό όπλο.

Μου έστειλαν μετά ένα βίντεο. Εξετάσαμε τα καρέ του και είδαμε αυτό που φαινόταν να είναι πύραυλος να πλησιάζει στο έδαφος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στη συνέχεια, προσδιορίσαμε αυτό ως κατευθυνόμενο πύραυλο.

Διεξαγάγαμε επίσης εξέταση του βίντεο μετά την επεξεργασία του και διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξε αλλαγή ή / και αλλοίωση του βίντεο με κανένα τρόπο• ότι η χαρτογράφηση εικονοστοιχείων στην εικόνα ήταν τέλεια (αναλλοίωτη).

Χρησιμοποιώντας αυτό και μια σειρά από επιπλέον βίντεο που μας έχουν πλέον σταλεί από όλο τον Λίβανο, υπήρξε αρκετά μεγάλη χρονική περίοδος που είχε μεσολαβήσει μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης φωτιάς.

Πολλοί άνθρωποι εκεί στη σκηνή τραβούσαν βίντεο κατά τις εκρήξεις, συμπεριλαμβανομένων υπέρυθρων βίντεο., τα οποία βίντεο τα εξετάσαμε καλά εδώ στο Veterns Today (VT). Καταφέραμε να εντοπίσουμε στα καρέ πολύ σαφείς εικόνες από αυτό που φαινόταν να είναι ένας ισραηλινός πύραυλος επιφανείας-επιφανείας μήκους 30 πόδια.

Το πρώτο άρθρο που γράψαμε για αυτό το θέμα στο VT πήρε έκταση και έχει παραπάνω από 300.000 προβολές.

Σε μεταγενέστερα ερευνητικά άρθρα που δημοισεύθηκαν από άλλα μεγάλα σάιτ και που μας έχουν στείλει, βλέπουμε τα ίδια πράγματα, συμπεριλαμβανομένου ενος που μας έστειλαν από την κυβέρνηση της Ιταλίας όπου είχαν εξατάσει τα δικά μας βίντεο και συμπεριέλαβαν τις δικές τους μυστικές πληροφορίες, και για αυτό ήταν σε θέση, οι Ιταλοί, να επιβεβαιώσουν ότι χρησιμοποιήθηκε ένα τακτικό πυρηνικό όπλο. Και έτσι ήταν η γνώμη της ιταλικής κυβέρνησης ότι ο Λίβανος δέχτηκε ΕΠΙΘΕΣΗ.

Έχω υποβάλει τα αποδεικτικά μας στοιχεία στον κ. Jeff Smith (Τζέφ Σμίθ), ο οποίος είναι ερευνητής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας. Ο Τζεφ, ο οποίος και είναι επιθεωρητής πυρηνικών όπλων και σχεδιαστής πυρηνικών όπλων του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, εξέτασε το βίντεο. Ο Τζέφ, ο οποίος είναι και φυσικός σωματιδίων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ, μας ανέφερε ότι αυτό ήταν μια πυρηνική έκρηξη εκτιμώντας ότι ήταν  ισχύος 6 κιλοτόνων!!!

Στη συνέχεια, επικοινωνήσαμε με έναν οργανισμό παρακολούθησης ακτινοβολίας από την Σικελία που συνεργάζεται με τον ΔΟΑΕ. Μας έστειλαν μια έκθεση που έγβαλαν αυτοί που έδειχνε μια τεράστια αύξηση της ποσότητος ακτινοβολίας κατά την ακριβή στιγμή της έκρηξης στην…ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.  Το ονόμασαν αυτό ένα γεγονός σχάσης: είτε έκρηξη σε πυρηνικό σταθμό είτε έκρηξη συσκευής πυρηνικής σχάσης, δηλαδή, ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ.  Μας έστειλαν τα στοιχεία τους και τα έχουμε δημοσιεύσει. Αυτά τα στοιχεία θα θεωρούνταν αξεπέραστα.

Εν τω μεταξύ, επικοινωνήσαμε με την κυβέρνηση του Λιβάνου. Μας έχουν ζητήσει να τους στείλουμε τα ευρήματά μας.

Οι Λιβανέζοι έχουν επικοινωνήσει με την γαλλική κυβέρνηση και τους έχουν ζητήσει πληροφοριές για πληροφορίες παρακολούθησης όσον αφορά την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλου.

Οι πληροφορίες μας εξετάστηκαν από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ. Οι στρατηγοί που τις εξέτασαν, καθώς και μυστηκές πληροφορίες των ΗΠΑ από την ίδια περιοχή, επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος μίλησε μετά δημόσια λέγοντας ότι ο Λίβανος δέχθηκε επίθεση είτε με βόμβα είτε με πύραυλο. Και αφού του έριξαν λάσπη για αυτό όλα τα ΜΜΕ του κόσμους, επανέλαβε την ίδια θέση ότι αυτό εμπρόκειτο για ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ με την χρήση κάποιου είδους πυρηνικής συσκευής• και πιστεύω ότι αυτό θα θεωρείτο άκρως απόρρητον αν ήταν πυρηνικό όπλο.

Και τα τώρα γίνεται μια απίστευτη λογοκρισία σε όλες τις μορφές των μέσων κοινονικης δικτυωσης για αυτό. Όσοι μιλάνε ανοικτά δέχονται απειλές, κ.ο.κ. Τα γνωστά που συνήθως συμβαίνουν σε τέτοιου είδους περιπτωσεις.

Επίσης, επικοινωνήσαμε με μια πολιτική προσωπικότητα από το Λίβανο με άμεση γνώση για την υπόθεση. Μας έδωσε μια πολύ λεπτομερή ιστορία της όλης υποθέσεως. Δηλαδή, πριν 6 χρόνια, Ισραηλινοί πράκτορες αγόρασαν ένα μικρό και διαρηγμένο πλοίο στην Κύπρο. Βοηθήθηκαν από μια ρωσική ομάδα που δεν ήταν συνδεδεμένη με τη ρωσική κυβέρνηση. Φορτωσαν αυτό το πλοίο με αυτό που φαινόταν να είναι νιτρικό αμμώνιο, αλλά τίποτα περισσότερο από χώμα και πέτρες ήταν.

Έπειτα μετ έφεραν το πλοίο στο Λίβανο. Έκανε συνέχεια διαρροές και βυθιζόταν. Αγοράστηκε με ψεύτικη πιστωτική επιστολή και πλαστά έγγραφα επιθεώρησης. Το πλοίο το είχαν ξεφορτώσει επίσης ενώ ήταν σε εξέλιξη μια πολυ ενδιαφέρουσα δικαστική υπόθεση.

Από τότε διατηρούσαν το φορτίο του πλοίου σε αποθήκη εκεί στη Βηρυτό για έξι ολόκληρα χρόνια. Έχουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του δικαστηρίου, την πλαστή πιστωτική επιστολή, τον Ρώσο πελάτη, τον πωλητή του νιτρικού αμμωνίου (ο οποίος ήταν πρώτα στη Ρουμανία, τη Μολδαβία και μετά στον Γεωργία όπου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!).

Αυτά τα ερευνάμε όλα που φαίνονται να πρόκειται για ένα ευρές πολυετές σχέδιο από το κράτος του Ισράηλ που σχεδίαζε επι μεγάλο χρονικό διάστημα μια επίθεση κατά των υποδομών του Λιβάνου. Αυτό είναι ένα είδος επίθεσης που θα λιμοκτονούσε τον λαό του Λιβάνου! Αυτό θα κατέστρεφε μια τεράστια ποσότητα τροφίμων, θα δυσχέραινε επίσης την ικανότητα εισαγωγής και εξαγωγής τροφίμων για πολλούς μήνες.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΠΈΝΙ ΓΚΆΝΤΖ, 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚΕΙ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΥΡΗΤΟΥ! 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ, «ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ». ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…«ΝΙΤΡΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ»!!!

Διαβάστε επίσης! >> Ο Νεταγιάχου είχε απειλήσει το 2018 να βομβαρδίσει την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ τοποθεσία στην Βυρητό που βομβαρδίστκε πριν λίγες μέρες

Βλέπετε, το όλο πρόβλημα με αυτήν την ιστοριούλα είναι το γεγονός πως εκει στην Βυρητό, έχει ανοιχτεί ένας τεράστιος…ΛΑΚΚΟΣ…500 πόδια πλάτος και 21 πόδια βάθος!!! Το νιτρικό αμμώνιο θα προκαλούσε μια πολύ αδύναμη έκρηξη και δεν θα μπορούσε να διαπεράσει 21 πόδια από βράχο!!! Ωστόσο, μας είπαν οι εμπειρογνώμονες του ΔΟΑΕ και της ιταλικής κυβέρνησης ότι για να επαναληφθεί αυτό που έγινε στην Βυρητό με νιτρική αμμωνία,  θα απαιτούνταν 12 χιλιάδες τόνοι αυτής, που δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ!!! Ούτε υπήρξε απόδειξη ότι λιπάσματα υψηλής ποιότητας ή κάποιου είδους επικίνδυνο εκρηκτικό υλικό αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στεγάστηκε σε αποθήκη για έξι χρόνια. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Κάτι σχεδόν αδύνατο σε ένα έθνος όπως ο Λίβανος.

Εμείς υποστηρίζουμε ότι οι έρευνες που έχουν ανακοινωθεί επ ‘αυτού να συνεχιστούν.

Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί κριτικών και σκεπτικιστών εκεί έξω ότι όλα τα βίντεο των Λιβανέζων πολιτών που δείχνουν έναμ πύραυλο να χτυπάει το έδαφος εκεί, και που τραβήχτηκαν από διαφορετικές οπτικές γωνίες, είναι ψεύτικα, προέρχονται από ανθρώπους που προφανώς αναζητούν κάποιου είδους εμπειρία εκτός σώματος.

Oι προσπάθειες λογοκρισίας της αλήθειας είναι μια συγκάλυψη και συνδέονται με μια τεράστια τρομοκρατική πράξη, ένα ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!! Και οι διαχειριστές των μέσων κοινονικης δικτύωσης, όπως των Google. Facebook Youtube, κτλ., ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!…


Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο του κου Γκόρνταν Ντάφ….

Δείτε τώρα βιντεο ενος εκ των δυο πυραύλων που χτύπησαν την Βυρητό….

Δείτε επίσης…

Πηγή >> https://www.veteranstoday.com/2020/08/09/who-nuked-beirut/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr