Home Greek News Έκανε δημόσια διαβολική χειρονομία ο Νίκος Χαρδαλιάς!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ!!! Δικαιώθηκε ΠΛΗΡΩΣ η κα Ιωάννα Κουσκούση!!!

Έκανε δημόσια διαβολική χειρονομία ο Νίκος Χαρδαλιάς!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ!!! Δικαιώθηκε ΠΛΗΡΩΣ η κα Ιωάννα Κουσκούση!!!

by _
0 comment 420 views

Έκανε δημόσια διαβολική χειρονομία ο Νίκος Χαρδαλιάς!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ!!! Δικαιώθηκε ΠΛΗΡΩΣ η κα Ιωάννα Κουσκούση!!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΡΕ…;” – Κωνστ. Καραμανλής


Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που προκάλεσε σάλο με την εναντίωσή της στα μέτρα για την ΨΕΥΤΟ-πανδημία, και που επέπληξε τους άνδρες των αρχών αλλά και εργαζόμενους σε καταστήματα, έχει δικαιωθεί ΠΛΗΡΩΣ. Η κα Ιωάννα που έχει πει μεγάλες αλήθειες για τον  κορωνοϊό, δηλαδή ότι είναι ένα μεγάλο ψέμα για να μας υποτάξουν οι…ΜΑΣΟΝΟΙ.

Και καλά έκανε που τα έχωσε και στον…. Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος δεν μπορεί παρά να μας σηματοδοτεί ότι είναι ΚΙ ΑΥΤΟΣ….ΜΑΣΟΝΟΣ!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!! Δείτ τώρα τα ακόλουθα για να καταλάβετε…

Οταν λοιπόν ένας Μασόνος βάζει το ένα χέρι του στο κουστούμι του, στο κόρφο του, αυτό είναι μια συμβολική χειρονομία ότι ανήκει ο ίδιος στην μεγάλη χείρα την…ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ που ελέγχει τα πάντα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!!…,

Όπως είπε κάποτε ο γερο-Καραμανλής «ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΡΕ??!!»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr