Home Greek News ΚΩΛΟνοϊός: Έρευνες έδειξαν ότι, εκτός από το φτάρνισμα, ο «ιός» μεταδίδεται και με το….

ΚΩΛΟνοϊός: Έρευνες έδειξαν ότι, εκτός από το φτάρνισμα, ο «ιός» μεταδίδεται και με το….

by _
0 comment 284 views

Έρευνες έδειξαν ότι, εκτός από το φτάρνισμα, ο «ιός» μεταδίδεται και με το….

ΚΛΑΣΙΜΟ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Όσο γελοίο και εξωπραγματικό κι να αγούγεται αυτό, εξ ίσου ΤΡΕΛΟ είναι να πιστεύει κανείς αυτά τα…ΨΕΥΔΗ που του λένε μέρα-νύχτα από τις τηλεοράσεις για τον…ΚΩΛΟνοϊό!!!

ΕΑΝ ο αέρας που βγάνει από το στόμα μας είναι δυνητικά…«ΜΟΛYΣΜΑΤΙΚΟΣ» λόγω του «κορωνοϊού», ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ… ΠΑΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ…ΑΕΡΟΣ, ΤΟΥ…ΑΕΡΙΟΥ…ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ;;; ΕΕΕΕ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ…ΚΩΛΟΝΟΪΟΥ;;!!! ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ!!!  ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΛΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ….ΑΔΙΚΗΜΑ;;;!! ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ, «Σ’ ΚΛΑΣΑ Σ’ΚΛΑΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!»

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ…ΑΜΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΜΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ….ΚΩΛΟ-ΝΟΪΟ!!! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ…«ΕΙΔΙΚΟΙ»??? ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ….

Τους πρώτους μήνες της πανδημίας του κωλονοϊού σας, λέγατε συνέχεια ότι τα ζώα ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ τον κορωνοϊο. Αλλά επειδή ΔΕΝ σας έβγαινε στο μέτρημα σχετικά με τον αριθμό ψευτο-κρουσματων και «θανάτων» από τον κωλο-νοϊό, ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ και αρχίσατε να λέτε ότι, ΤΕΛΙΚΑ, ακόμη και τα…ΖΩΑ «κολάνε» τον κωλο-νοϊο…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Αλλά ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ δεν «χάφτουν» αυτά που λέτε. Γι’ αυτή η…ΑΠΑΝΤΗΣΗ που θα εισπράξετε από αυτά είναι η εξής.,,,

Αυτό βέβαια, περι της δυνατότηος τα ζώα να κολλήσουν τον κορωνοϊό είναι, στην πραγματικότηα,….ΑΛΗΘΕΙΑ, διότι σύμφωνα με τους ειδικούς επι του θέματος, όπως ο Έλληνας επιστήμων βιολογικών εργαστηρίων κος Παναγιώτης Σκαρλάτος, είναι ΜΟΝΟ τα ζώα που κολλάνε τον κορωνοϊό και…ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα….

Οι κατασκευαστές των μασκών δηλωνουν στις οδηγίες χρήσης οτι «Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ απο τον COVID-19 ! »…

Η αλήθεια για τον Κορωνοϊό απο τον Πάνο Σκαρλάτο, Ειδικό Επιστήμονα…!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr