Home Greek News ΙΔΟΥ Η “ΒΟΥΛΗ”, η…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ» μυστική οργάνωσις των Αφρο-αμερικανών ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ…!!!…

ΙΔΟΥ Η “ΒΟΥΛΗ”, η…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ» μυστική οργάνωσις των Αφρο-αμερικανών ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ…!!!…

by _
0 comment 226 views

ΙΔΟΥ Η “ΒΟΥΛΗ” (“The Boule” στα Αγγλικά), η…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ» μυστική οργάνωσις των Αφρο-αμερικανών ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (Ιλλουμινάτων) που το παίζουν «εξυπνότεροι» των Αρχαίων Ελλήνων…!!!… ΧΑΧΑΧΑ!!! ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

ΙΔΟΥ οι παλιο-μαύροι που έχουν βάλει στόχο διαχρονικά ….ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ισχυρυζόμενοι ότι, πριν από πολλούς αιώνες, οι δικοί μας αρχαίοι Έλληνες φιλοσόφοι έκλεψαν από τους αφρικανούς φυλετικούς ηγέτες τους στην Αφρική όλα τα μυστικά, την λογοτεχνία και τη κληρονομιά τους εν γένει..!!!… ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ..!!!… 

“Οπου υπάρχουν εξέχοντες επαγγελματίες μαύροι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι έχουν γίνει μέλη του Boule (Bουλής δηλ.)”.

– ο Steve Cokely, ο Αμερικανός πολιτικός ερευνητής και λέκτορας που εδίδαξε σε εθνικό επίπεδο σχετικά με πολιτικά και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονταν ιδιαίτερα με την αφρικανική αμερικανική κοινότητα

 

Το παρακάτω ντοκυμαντέρ είναι αφιερωμένο στον Ελληνικής καταγωγής κ Chris Constantine, που είχε το γνωστό κανάλι στο Youtube “Gorilla 199” και που είχε εκθέσει αυτά τα φοβερά πράγματα που σας αποκαλύπτουμε σήμερα. Ο Κρίς πέθανε ξαφνικά την Άνοικη πέρσι κάτω από περίεργες συνθήκες.

Το βίντεο αυτό εκθέτει την αλήθεια για την εν λόγω μυστική λέσχη των μαύρων που είναι υπηρέτες των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=m7ppgU5KBWE&t=3s

https://www.youtube.com/watch?v=9WdEgdOwLj0

Στο παρακάτω βίντεο παίρνουμε μια γεύση για τον Κρις…

https://www.youtube.com/watch?v=eqo9BxyKKvY

Πάμε τώρα στο θέμα μας για σήμερα…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19:26μμ, 19 Νοεμ. 2017 | JohnKountouris.com

Με πληροφορίες από το γνωστό αντινεοταξικό σάιτ henrymakow.com, που ανήκει στον καθηγητή και ιδρυτή του παιχνιδιού «Σκραμπλ», Δρ. Χένρι Μακάου, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα 

Κατά τη διάρκεια των φετινών τελετών Oscar (Όσκαρ), ο κ Chris Rock (Κρίς Ρόκ) παραδέχτηκε ότι για να δουλεύει κάποιος τακτικά στη βιομηχανία ψυχαγωγίας του Χόλιγουντ, οι μαύροι άνθρωποι έπρεπε να εγκριθούν μέσω μίας μυστικής κοινωνίας Τεκτονισμού.

Η ουσία εδώ είναι ότι η μυστική εταιρεία (οργάνωσις) των μαύρων ιδρύθηκε στην μορφή αυτής των λευκών.

Οι αριθμοί των μελών της μυστικής οργανώσεως με τα σατανικά ψευδή είδωλα που επηρεάζουν όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής του απλού μαύρου πολίτου, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, είναι απολύτως αδιανόητοι, ζαλίζουν τις αισθήσεις και συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Εκτιμάται ότι το 70-75% όλων των μαύρων ανδρών δικηγόρων είναι μέλη της μυστικής οργανώσεως Sigma Pi Phi (Σ-Π-Φ δηλ.). Σχεδόν κάθε μαύρος δήμαρχος, μέλος του Κογκρέσσου, τραπεζίτης ή εκατομμυριούχος στην Αμερική είναι μέλος της μυστικής λέσχης «το Boule» («η Βουλή» δηλ.).

Ο ερευνητής Steve Cokely (Στήβ Κόκλυ, 1952-2012) είναι η απόλυτη πηγή πληροφοριών για τη «Βουλή». Μπορείτε να βρείτε τις διαλέξεις του στο YouTube. Το επίμονο θέμα του είναι ότι η εβραϊκή οικονομική ελίτ έβαλε μια ψεύτικη μαύρη τάξη ηγεσίας σε θέση επιρροής και πλούτου πάνω από τις κοινώτητες Αφρο-αμερικανών. Ο ρόλος τους είναι να προστατεύσουν τους χορηγούς τους και να διαιωνίσουν την ηγεμονία τους. Γνήσιοι ηγέτες όπως ο MLK (ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, o Νεώτερος δηλ.) και ο Malcolm X, οι οποίοι είχαν λησμονήσει την “θέσιν” τους, εξαλείφθησαν! Κατά ειρωνικό τρόπο, όταν ο κ Στής νοσηλευόταν το 2012, αυτός  εξέφρασε φόβους ότι θα τον σκότωναν στο νοσοκομείο. Αυτό φαίνεται να συνέβη. Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.

Το Boule (Η Βουλή) και η λέσχη Κρανείον και Οστά 

-από τον Kushite Prince 

(Συντομευμένο από τον Καθηγητού και ιδρυτού του παιχνιδιού «Σκραμπλ», Χένρι Μακάου, και το σάιτ του είναι henrymakow.com)

Το 1904, ιδρύθηκε στην Φιλαδέλφεια η πρώτη αφρο-αμερικανική ελληνική μυστική κοινωνία, από τον Δρ. Henry Minton και πέντε από τους συναδέλφους του.

Το “Boule”, (ένα ακρωνύμιο για το Sigma Pi Phi, Σ-Π-Φ), η «Βουλή» στα Ελληνικα, δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει μια επιλεγμένη ομάδα μορφωμένων μαύρων ανδρών και γυναικών. Φτιαγμένο ακριβώς σαν το «Κρανίο και Οστά» του Yale, το «Boule» είναι ιστορικά περίφανο για την παροχή ηγεσίας και υπηρεσίας στους Μαύρους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, των Παγκοσμίων Πολέμων ‘Α και ‘Β και του Κινήματος των Πολιτικών Δικαιωμάτων.

Τι θα μπορούσε να προσφέρει η “Βουλή” στους Μαύρους της Αμερικής στις αρχές του 20ου αιώνα; Η ένταξη στην αποκλειστική μυστική κοινωνία πρόσφερε προωθήσεις και προνόμια σε επίλεκτους Μαύρους ως ανταμοιβή για την πίστη στους στόχους της. Το Boule προσλαμβάνει κορυφαίους μαύρους στην αμερικανική κοινωνία στις τάξεις του. Σήμερα, 5000+ “Archons”, “Άρχοντες” ελληνιστί, (αρσενικά μέλη της Βουλής δηλ.) και οι συζύγοι τους (“Archousais”, ‘Αρχούσαι” στα Ελληνικά), με 112 κεφάλαια, απαρτίζουν την πλουσιότερη ομάδα μαύρων ανδρών και γυναικών στον πλανήτη.  

Το “Archon” (Άρχων) για αυτούς σημαίνει “δαίμονων” – το είδος που του αρέσει να είναι κρυφός. Αλλά τι σκοπόν εξυπηρετεί τελικά η “Βουλή”; Μα τους την….παγκόσμια ελίτ βεβαίως-βεβαίως! Όσο το μαύρο μέλος συμμορφώνεται με τους κανόνες, οι πλούτοι θα είναι σε αφθονία για αυτόν• και αν όχι, τον βγάζουν αμμέσως από τη μέση! Ο εκβιασμός αποτελεί μέρος της συμφωνίας.

Αυτή η μασονική μυστική κοινωνία έχει ένα πυραμιδικό στυλ όπως όλες οι υπόλοιπες. Οι χαμηλότερες τάξεις κρατούνται από το να γνωρίζουν τι κάνουν οι ανώτερες τάξεις. Οι αρχές του 20ού αιώνα ήταν περίοδος ανασυγκρότησης. Το Κίνημα «Επιστροφή στην Αφρική» του Marcus Garvey ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ο Garvey αντιπροσώπευε μια γνήσια μαύρη ηγεσία.  

Ο WEB Dubois, ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος της “Βουλής” από τη Νέα Υόρκη, δήλωσε: “Η Βουλή δημιουργήθηκε για να κρατήσει τον μαύρο επαγγελματία μακριά από τον Marcus Garvey”. Η ανακατασκευή του “Νέγρου δούλου” ήταν απαραίτητη για την ίδρυση ομάδας μαύρων που είχαν συμφέρον να προστατεύσουν το ελιτιστικό λευκό σύστημα. Πρόκειται για την πώληση των αδελφών για εξουσία και χρήματα. Η πλειοψηφία των μαύρων δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών και λογιστών ήταν μέλη αυτής της μυστικής κοινωνίας.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ο Τζέσε Τζάκσον φέρεται να ήταν μέλη της “Βουλής”, μεταξύ πολλών άλλων υψηλού προφίλ, επιτυχημένων και χρήσιμων μαύρων, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Bill Cosby, ο Al Sharpton και ο Thurgood Marshall, ο πρώην δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Τα μέλη της «Βουλής» παρουσιάζονται στην επιφάνεια ως «αγωνιστές ελευθερίας» ή «ακτιβιστές πολιτικών δικαιωμάτων». Στην πραγματικότητα, τα ελιτισιτκά μέλη λειτουργούν για προσωπικό όφελος. Η «Βουλή» συνεργάζεται με τους μάστορές τους για να διατηρηθεί η λαβή της υπεροχής των Φεφωτισμένων πάνω στους ανθρώπους τους. Η “Βουλή” είναι ένας άλλος βραχίονας των κακών μυστικών οργανώσεων που στρατολογούν, κατηχούν και σκοτώνουν υπέρ των σκοτεινών δυνάμεων. Εκεί υπάρχουν προνόμια εν αφθονία, δύναμη και φήμη που βρίσκονται σε αναμονή για την εύκολα συμβιβάσιμη ευαίσθητη ψυχή.

Κατά ελληνικό σύστημα, η Βουλή ήταν η Κάτω Βουλή του Κοινοβουλίου. Επιφορτισμένη με την οργάνωση των υποθέσεων της πόλεως για το βασιλιά. Αυτή είναι μια αρχαία ιστορία. Η νέα παγκόσμια τάξη είναι η παλαιά παγκόσμια τάξη. Όπως και άλλες μυστικές κοινωνίες, η Βουλή ενθαρρύνει τους ομοφυλοφιλικές πράξεις ως πρακτικές έναρξης. Αυτό πρέπει να γίνει για να ενταχθεί κάποιος στις τάξεις της οργανώσεως. Ο Μπόμπι Χέμιττ (Bobby Hemmitt) λέει: “Οποιοιδήποτε κορυφαίοι αράπηδες συναντιέται και γ*μ***νται μεταξύ τους.”

“Αυτές οι διαστροφές καταγράφονται και αποθηκεύονται στην εγγραφή. Αργότερα, αν χρειαστεί, αυτές οι καταχρήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία διαπραγμάτευσης στο ULTIMATE GAME (το τελευταίο παιχνίδι δηλ). Ποιο είναι το τελευταίο παιχνίδι; Η σύλληψις ανθρώπινων ψυχών.

Ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ δολοφονήθηκε για την αντίθεσή του στον πόλεμο του Βιετνάμ

Οι μαύρες μυστικές οργανώσεις συνέβαλαν στη σφαγή του του Δρ. Martin Luther King (Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, του νεώτερου), ο οποίος είχε γίνει μέλος-“αποστάτης” της Βουλής μετά την αλλαγή της αποστολής και του ρόλου της στη μαύρη κοινότητα από το “είδος” της, τους Πεφωτισμένους και τους Μασόνους δηλ.!

Ο Αιδεσιμότατος Billy Kyles, ο συνιδρυτής της Eπιχείρησης ΣΠΡΟΞΙΜΟ (Operation PUSH) με τον Τζέσε Τζάκσον, μέλος της “Βουλής” και Μασόνο 33ου βαθμού, οδήγησε τον Δρ.Κίνγκ στο μπαλκόνι και παραδέχθηκε ότι απομακρύνθηκε από τον Δρ. Κίνγκ για να επιτρέψει στον δολοφόνο να τον πετύχει με μια ευθεία βολή.

Τώρα το δικό μας κομμάτι από τα Ελληνικά Νέα Τώρα….

Ο George Granville Ο Monah James, ένας Master Mason (Ανώτερος Μασόνος) και ΑΠΑΤΕΩΝ που έγινε και λογοκλόπος των…ΕΛΛΗΩΝ…

Ο George Granville Ο Monah James, ένας Master Mason, έγραψε το αμφιλεγόμενο βιβλίο “Stolen Legacy” (Κλεμμένη Κληρονομιά), το οποίο δημοσιεύθηκε το 1954. Λίγο μετά το βιβλίο κυκλοφόρησε το ίδιο έτος, λέγεται ότι ο James άφησε τη δουλειά του ένα βράδυ (ήταν Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, Pine Bluff) και το σώμα του βρέθηκε αργότερα στο Nashville, Tennessee (πάνω από 360 μίλια μακριά!). Πιστεύεται να ήταν ένας μασονικός θάνατος με το λαιμό του να κόβεται από αυτί σε αυτί και η γλώσσα του να κόβεται.

Το βιβλίο του προσπάθησε να αποδείξει ότι η ελληνική φιλοσοφία είχε κλαπεί από τους Αφρικανούς. Προσπάθησε να αποδείξει την δήθεν «Αφρικάνικη» προέλευση των Σχολείων Μυστηρίων. Δημιούργησε μια κοινωνική μεταρρύθμιση μέσω της απελευθερωμένης φιλοσοφίας της αφρικανικής ιστορίας.

Προσπάθησε να αποδείξει ότι αρκετοί από τους σπουδαιότερους Έλληνες μελετητές είχαν σπουδάσει στο Kemet (Κέμετ) ή είχαν εκπαιδευτεί από άλλους που είχαν σπουδάσει εκεί και εκείνοι που δεν είχαν σπουδάσει υπο την αιγίδα των ιερέων του Kemet είχαν πρόσβαση στα κείμενα που ήταν αποθηκευμένα στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας που στέγαζε αμέτρητα κείμενα «λογοκλοπημένα» των Σχολείων των Μυστηρίων.

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα αυτού του ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ που έχει ξεσηκώσει τους ΣΥΜΜΑΥΡΟΥΣ του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr