Home Greek News ΠΛΟΥΣΙΟΣ πλέον ο ΔΗΘΕΝ «νεκρός»/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Τζόρτζ Φλοϊντ. Έχουν μαζέψει $3 εκατ. + για αυτόν!!!

ΠΛΟΥΣΙΟΣ πλέον ο ΔΗΘΕΝ «νεκρός»/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Τζόρτζ Φλοϊντ. Έχουν μαζέψει $3 εκατ. + για αυτόν!!!

by _
0 comment 506 views

ΠΛΟΥΣΙΟΣ πλέον ο ΔΗΘΕΝ «νεκρός»/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Τζόρτζ Φλοϊντ. Έχουν μαζέψει $3 εκατ. + για αυτόν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το θέμα με το έγχρωμο…ΠΡΑΚΤΟΡΑ Τζόρτζ Φλοϊντ (George Floyd) που “σκοτωσε” τάχα μου ο αστυνομικός (-πράκτορας) Derek Chauvin (Ντέρικ Τβάββιν) περνάει πλέον…άλλη διάσταση….

Ήδη ξέρουμε ότι δούλευε ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ στο ΙΔΙΟ κλαμπ με τον αστυνομικό. Επίσης, εχει τατουάζ (δερματοστιξία) ελεύθερης μασωνίας επάνω του, και επίσης έχουν μαζευτει…ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ στο ονομα του στο σάιτ για συγκέντρωση κεφαλαίων (εράνων) GoFundMe.com.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ το ακόλουθα αποσπάσματα…
Μετάφραση: Ο κ. Τζορτζ Φλόιντ έχει το τατουάζ του αετού, ή του Φοίνικα, του Τεκτονισμού. Το στέμμα θα ήταν στο κεφάλι του (δείτε επίσης την παρακάτω εικόνα του δικέφαλου αετού). Το Στέμμα = ΚΟΡΩΝΑ (Corona). Η λέξη Κορώνα στα Αγγλικά, Corona, παράγει τον αριθ. 33, που είναι και ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Σύμφωνα με το ῾επίσημο αναμνηστικό ταμείο του George Floyd῾ στην ιστοσελίδα Gofundme.com, έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα παραπάνω από…ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!! Και…ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;; Μα στον ίδιον τον κο…ΤΖΟΡΤΖ, βεβαίως-βεβαίως (αφού πάρουν πρώτα το δικό τους…ΠΟΣΟΣΤΟΝ οι ΕΒΡΑΙΟΙ), αφού έκανε τόσο ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ…ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, σε συνεργασία με το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα και…ΦΡΙΞΤΕ…

Βλέπετε, αυτό συμβαίνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται ένα τέτοιο ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: «Πεθαίνουν» κάποιοι άνθρωποι από ένα στημένο «τρομοκρατικό χτύπημα» ή από «αστυνομική βία», κτλ., και αμέσως μετά, επιτρέπεται στις οικογένειες των «θυμάτων» να κάνουν έρανο στο ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ σάιτ GoFundMe.com για την κάλυψη των κόστων για τα «ιατρικά έξοδα», τις «κηδείες», κ.ο.κ. ΔΗΑΛΔΗ, μιλάμε για μια πάρα πολύ ΧΟΝΤΡΗ…ΚΟΜΠΙΝΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, το ΠΡΩΤΟ σάιτ ελληνικό στον κόσμο που εκθέτει εδώ και χρόνια όλα αυτά στημένα 100 τοις 100 «επεισόδεια», «γεγονότα» («κορωνοϊός», κτλ), «τρομοκρατικές επιθέσεις», κτλ., που συμβαίνουν στον κόσμα μας για την περαιτέρω επέκταση των βρωμερών σχεδιών της Νέας Τάξεως Πραγμάτων υπό, δηλαδή, προσχήματα ΨΕΥΔΗ, είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ, τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com).

Διαβάστε, π.χ., τα πρώτα μας άρθρα για τον στημένο θάνατο του Φλοϊντ με τους εξής τίτλους…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!!

 ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

Επίσης, οι διαδηλώσεις είχαν προβλεφθεί στους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ», ως συνήθως, μαζί βέβαια με τον ψευτο-θάνατο του…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ …

Ο δε μεγάλος-μεγάλος θείος του Χόμερ Σιμπσπνς ονομάζεται… Floyd Simpson, δηλαδή, ΦΛΟΪΝΤ ΣΙΜΠΣΟΝ. Δηλαδή, το πρώτο του όνομα τυχαίνει να είναι το επίθετου του…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ…!!!

-Περισσότερα εδώ >> https://simpsons.fandom.com/wiki/Floyd_Simpson

Τις αναταραχές, που λαμβάνουν χώρα πλέον σε όλες τις ΗΠΑ, τις ξεκίνησαν…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του βαθέος κράτους των ΗΠΑ. Αυτό το ξέρουν ΟΛΟΙ πλέον. Π.χ., την πρώτη ημέρα του πρώτου «ξεσπάσματος» διαδηλώσεων στη Μινεάπολη, ήταν ένας…ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ που είχε παρακινήσει τον όχλο προς τούτο όταν αυτόν τον είδε αρκετός κόσμος να σπάει τα τζάμια ενος καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτων (Autozone) με ένα μικρό σφυρί. Και αφού τον είδαν οι άλλοι να συμπεριφέρεται έτσι, πήγαν μετά να τον….ΜΙΜΗΘΟΎΝ!!! Και αφού αυτό…ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ -με  Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙΑ ΑΥΤΟ- άρχισε να επεκτείνεται σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ!!!

Και το όνομα αυτου??…..Jacob Peterson. Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα….

Και τέλος, η «φωγραφία σημάνσεως» του εν λόγω μπάτσου-«δολοφόνου» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, αλλά προέρχεται από…ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΑΝΔΡΑ. Κι όχι μόνο αυτό, ο δήθεν «μπάτσος» ήταν ΣΕΚΟΥΡΙΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΟΙΝΤ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!…

Το αστυνομικό σήμα του Ασιατικοαμερικανικού «συναδέλφου» (που φαίνεται κι αυτός στο επίμαχο βίντεο)του Λευκού «αστυνομικού» Τσάββιν είναι…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απ ΄ό,τι αυτό του Τσάββιν. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!!…

Τόσο…ΚΟΡΟΪΔΑ είσατε τελικά ρε παιδιά που πιστεύετε αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ??? Ω….ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ή μάλλον, ω….ΜΠΈΕΕΕΕΕΕΕ….


-με πληροφορίες από την Ευτυχια Σπελετα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr