Home Greek News ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

by _
0 comment 381 views

ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον… ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

Η διαβόητη βουλευτής της ίδιας πολιτείας Μινεσότα (όπου συμβαίνει όλο το χάρος γύρω από το ψευτο- θάνατο του Φλόιντ), Ιλάν Ομάρ, έχει βάλει τη δική της κόρη να είναι επικεφαλής μιας ακρο-αριστερής ομάδος που προκαλεί αναταραχές και που συνδέεται με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ...!!!

Η Ομάρ είχε ορκιστεί ΠΙΣΤΗ στον…ΕΡΝΤΟΓΑΝ το 2017…!!!

Και οι Τούρκοι ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και στις ΗΠΑ, με τη συναίνεση του…ΤΡΑΜΠ, του μεγάλου ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ του ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ…!!!… 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας αποκαλυπτικό άρθρο για αυτό το εντελώς ΣΤΗΜΕΝΟ «γεγονός» με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!! σας αποκαλύψαμε αρκετά αποκαλυπτικά για το…ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τόσο ο δήθεν «δολοφονημένος» Τζόρτζ Φλόιντ όσο και ο αστυνομικός που τον «σκότωσε», Derek Chauvin (Ντέρεκ Τσάββιν), δεν είναι άλλοι από…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ καθώς και…ΣΥΜΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των…υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ που είναι…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΑΜΑ.

ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΙΛΑΝ ΟΜΑΡ

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πολλοί θα θυμάστε τα πρωτοσέλιδα τόσο αμερικανικών όσο και ελληνικών εφημεριδών πριν από έναν χρόνο περίπου για το πως η διαβόητη βουλευτής της ίδιας πολιτείας Μινεσότα (όπου συμβαλινει όλο το χάρος γύρω από το ψευτο- θάνατο του Φλόιντ), Ιλάν Ομάρ (Ilhan Omar), είναι συνδεδεμένη με τον…«ΣΟΥΤΑΝΟ» εξ Άγκυρας.

Είχε συναντηθεί με τον Ερντογάν τον Σεπτ. του 2017 σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση.

Δείτε το σχετικό τουίτ που είχε βγάλει τότε η ηλίθια…

Η Ομάρ, μια μουσουλμάνα μετανάστρια από τη Σομαλία που κέρδισε μια έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2018, σύμφωνα με πληροφορίες ηγήθηκε μιας αντιπροσωπείας Σομαλών από τη Μινεσότα για να συναντηθεί με τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη. Ο Ερντογάν βρισκόταν στην πόλη για την ετήσια συνάντηση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και η Ομάρ πέταξε για να τον συναντήσει σε ένα τοπικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον για αυτήν τη συνάντηση, ωστόσο, εκτός από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησε να συναντηθεί με μια τοπική πολιτειακή νομοθέτρια της Μινεσότα, είναι ότι πραγματοποιήθηκε στην ίδια αίθουσα ξενοδοχείου όπου ο Ερντογάν, λίγο πριν ή αμέσως μετά συνάντηση με την Omar, συναντήθηκε με τη κορυφαία ηγεσία της αμερικανικής….μουσουλμανικής αδελφότητας.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ Η ΝΕΑ ΚΟΡΗ ΤΗΣ…ΟΜΑΡ

Σύμφωνα με το σάιτ uniteamericafirst.com, στο άρθρο τους με τίτλο «Tweets δείχνουν ότι η κόρη του Ilhan Omar οργανώνει την εγχώρια τρομοκρατία στη Μινεάπολη κατά τη διάρκεια του χάους» διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά για τη…ΚΟΡΗ της Ομάρ….

Το χάος στη Μινεάπολη δεν είναι διαμαρτυρία, πρόκειται σαφώς για….εγχώρια τρομοκρατία εδώ στις ΗΠΑ. Οι «καλοί διαδηλωτές» καταστρέφουν κτίρια, συμπεριλαμβανομένου ενός κτιρίου του τοπικού αστυνομικού τμήματος, και προσπαθούν να εισχωρήσουν σε ΑΤΜ, κλέβουν αντικείμενα σε κάθε κατάστημα στο οποίο μπορούν να μπουκάρουν και καταστρέφουν πολλά ακίνητα.

Και ένα άτομο που είναι επικεφαλής αυτής της ΣΥΜΟΡΙΑΣ είναι η κόρη του Ilhan Omar, Ισρα Χίρσι (Isra Hirsi). Ο Hirsi έχει κάνει tweet σε ό, τι μοιάζει με εκκλήσεις για δράση εναντίον της αστυνομίας. Ένα από τα tweet της αναδημοσιεύτηκε ακόμη και από το Twin Cities DSA (Democrat Socialist of America, των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών των ΗΠΑ) που συνδέεται με μια ΆΛΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ,….Antifa (Αντίφα)…!!!

Αυτό αποδεικνύει απλώς ότι η Ilhan Omar και η κόρη της αποτελούν μεγάλο μέρος οργανώσεων που προωθούν την εγχώρια τρομοκρατία και το χάος στην Αμερική και είναι ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ…ΣΟΡΟΣ!!!

Αυτές συνδέεται με οργανώσεις του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.

Αυτές συνδέονται και με τον ίδιον τον…ΕΡΝΤΟΓΑΝ, άλλοΝ έναν μεγάλο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗ ΜΙΝΕΣΟΤΑ!!!

Ο Ερντογάν είναι πράκτορας του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αν αμφιβάλλετε αυτό, τότε διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Πρακτοράκι του Τζόρτζ Σόρος κι ο…«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» του ΚΩΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! για να καταλάβετε.

 

Οι Τούρκοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της MIT αλωνίζουν εδώ και ΧΡΟΝΙΑ στην Αμερική. Ρωτήστε τον κο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ. Διαβάστε και τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;

Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εξέθεσε πρακτόρισσα της CIA που ανακάλυψε τουρκο-ισραηλινό κύκλ. κατασκοπίας εντός των ΗΠΑ!

ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού!

Ο Τράμπ κι η Ομάρ έχουν εναν ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ: ΤΟΝ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ».

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πούν ΟΧΙ στην Τουρκία γιατί ελέχονται κρυφά οι ίδιες από την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!!! για περισσότερες αποδείξεις για του λόγου το αληθές, οτι, δηλαδή, οι…ΤΟΥΡΚΟΙ ασκούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ…ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!…

Και..ΤΕΛΟΣ,  Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, παρ όλο που το παίζει «αντίπαλός» του. ΚΑΘΕ ΆΛΛΟ!

Καθώς διαβάζετε και ακούτε αυτά που λένε τα ΜΜΕ για τη δήθεν κόντρα που έχει ο Τράμπ με τον Σόρος, πρέπει να έχετε επίσης υπόψιν σας τα εξής σημαντικά. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΩΣ μπορει ο Τράμπ είναι «εχθρός» του Σόρος όταν: (1oν) έχει δανεισθεί…ΧΡΗΜΑΤΑ από τον ίδιον για την κτίσιν του Πύργου Τράμπ στο Σικάγκο;;;…(2ον) Η δική του κόρη Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ συνεργάτες του ΣΌΡΟΣ;;;!!!… (3ον) ο ίδιος ο Στήβ Μνούτσιν, ο υπουργός Οικονομικών του Τράμπ, είναι κι αυτός…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΌΡΟΣ;;!!!…(4ον) ο ίδιος ο ΤΡΑΜΠ στέλνει τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων σε οργανώσεις του…ΤΣΟΡΤΣ ΣΟΡΟΣ στα…ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ και ΑΛΛΟΥ;;;!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;;;!!!

Διαβάστε και τα ακόλουθα και θα ανοίξουν τα μάτια σας…

Ο Τράμπ, η έκτακτη κατάσταση στις ΗΠΑ & Τζόρτζ Σόρος. ΟΛΗ η αλήθεια!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΕΣΜΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ…ΤΡΑΜΠ!!!

Προδίδει όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις για τους διεφθαρμένους τραπεζίτες της Goldman Sachs ο Τραμπ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr