Home ΔΙΕΘΝΗ Πήραν συγχωροχάρτι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι από την ίδια την οικογένειά του!

Πήραν συγχωροχάρτι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι από την ίδια την οικογένειά του!

by _
0 comment 173 views

Πήραν συγχωροχάρτι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι…από την ίδια την οικογένειά του!!!


Σύμφωνα με το RT, ….

Η οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου της Washington Post, Jamal Khashoggi, έχει συγχωρήσει τους δολοφόνους του.

Ο Salah Khashoggi, ένας από τους δύο γιους του Jamal Khashoggi, έγραψε στο Twitter: «Αν κάποιος συγχωρήσει και κάνει τη συμφιλίωση, θα πάρει την ανταμοιβή του από τον Αλλάχ». Πρόσθεσε ότι η οικογένεια επέλεξε να συγχωρήσει «εκείνους που σκότωσαν τον πατέρα μας, ζητώντας ανταμοιβή από τον Θεό παντοδύναμο».

Η χάρις («συγχωροχάρτι») της οικογένειας Khashoggi έρχεται στο τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού. Σύμφωνα με τη Σαουδική νομοθεσία, οι οικογένειες των θυμάτων δολοφονιών έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν επιείκεια στους δράστες, συχνά και σε αντάλλαγμα για μια χρηματική πληρωμή γνωστή ως «diyah». Δεν είναι σαφές εάν η οικογένεια Khashoggi ζήτησε τέτοια αποζημίωση. Η χάρις σημαίνει ότι τα σαουδαραβικά δικαστήρια δεν μπορούν πλέον να καταδικάσουν τους δολοφόνους σε θανατική ποινή, αν και εξακολουθούν να είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν μακρές ποινές φυλάκισης.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr