Home Greek News Τα προγνωστικά μοντέλα COVID τα…ΨΕΥΔΗ που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates

Τα προγνωστικά μοντέλα COVID τα…ΨΕΥΔΗ που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates

by _
0 comment 152 views

Τα προγνωστικά μοντέλα COVID τα…ΨΕΥΔΗ που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates

Σε ΑΥΤΑ βασίστηκε η όλη ΑΠΑΤΗ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊό!!!…

1 Μαΐου 2020 / F. των William Engdahl και Jon Rappoport / μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com


Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates χρηματοδότησε δύο μοντέλα για να «προβλέψει» τη διάδοση του COVID-19. Το Imperial College του Λονδίνου και το Ινστιτούτο Υγείας και Αξιολόγησης του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον του Σιάτλ προέβλεψαν ότι 2,2 εκατομμύρια Αμερικανοί θα πέθαιναν, εκτός εάν ακολουθηθούν δραστικά μέτρα κλειδώματος (lockdown). Και τα δύο κολέγια μείωσαν γρήγορα τις προβλέψεις τους, αλλά ο κόσμος παραμένει κλειδωμένος στα σπίτια τους ως αποτέλεσμα αυτού ή / και υπο αυστηρά μέτρα περιορισμού! Το 2005, το Imperial College του Λονδίνου προέβλεψε ότι 200 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως θα σκοτωθούν από τη γρίπη των πτηνών. Όταν τελείωσε η «κρίση», ο ιός είχε σκοτώσει 78 άτομα παγκοσμίως. Το 2009, το Κολέγιο προέβλεψε ότι η γρίπη των χοίρων θα σκοτώσε 65.000 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ο τελικός αριθμός ήταν 457. Από το 2006 έως το 2018, το Ίδρυμα Gates έχει δωρίσει 185 εκατομμύρια δολάρια στο Κολέγιο για να συνεχίσει την καλή δουλειά τους.

Από τα τέλη Ιανουαρίου ο κόσμος υπέστη εκπληκτικές αλλαγές που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι ανεπανόρθωτες. Δώσαμε αποφάσεις για κάθε πτυχή της ζωής μας στην κρίση των δοκιμών και στις προβολές των μοντέλων υπολογιστών για τον κοραναϊό που ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι ξέσπασε στην Wuhan Κίνα, που τώρα ονομάστηκε SARS-CoV-2. Με εκπληκτική έλλειψη διαφάνειας ή ελέγχου, η μια κυβέρνηση μετά την άλλη επέβαλε μοντέλα κλειδώματος τύπου Κίνας σε ολόκληρο τον πληθυσμό τους. Αρχίζει να μοιάζει σαν να οδηγούμαστε σαν πρόβατα στη σφαγή για μια διεστραμμένη επιστήμη.

Τα αμφίβολα μοντέλα COVID

Δύο μεγάλα μοντέλα χρησιμοποιούνται στη Δύση από την υποτιθέμενη εξάπλωση του κοροναϊού στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ για «πρόβλεψη» και ανταπόκριση στην εξάπλωση της νόσου COVID-19. Το ένα αναπτύχθηκε στο Imperial College του Λονδίνου. Το δεύτερο αναπτύχθηκε, με έμφαση στα αποτελέσματα των ΗΠΑ, από το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον (IHME) του Σιάτλ, κοντά στο σπίτι του ιδρυτή της Microsoft Bill Gates (Μπιλ Γκεϊτς). Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι και οι δύο ομάδες οφείλουν την ύπαρξή τους σε μια γενναιόδωρη χρηματοδότηση από ένα ίδρυμα απαλλαγμένο από το φόρο, το οποίο πρόκεται κυριολεκτικά να βγάλει…δισεκατομμύρια από υποτιθέμενα εμβόλια και άλλα φάρμακα για τη «θεραπεία του κοροναϊού»–το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.

Στις αρχές Μαρτίου, ο καθηγητής Neil Ferguson, επικεφαλής του MRC Center for Global Infectious Disease Analysis του Imperial College London εξέδωσε ένα ευρέως συζητημένο μοντέλο που προβλέπει πιθανούς θανάτους COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο έως και 500.000. Ο Ferguson συνεργάζεται στενά με τον ΠΟΥ. Αυτή η έκθεση θεωρήθηκε υπεύθυνη για μια δραματική στροφή από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου από μια παραδοσιακή πολιτική δημόσιας υγείας για την απομόνωση των ασθενών σε κίνδυνο, ενώ επέτρπε στην κοινωνία και την οικονομία να λειτουργούν κανονικά. Λίγες μέρες μετά το κλείσιμο του Ηνωμένου Βασιλείου, το ινστιτούτο του Φέργκιουσον, αρκετές φορές και δραματικά, αναθεώρησε δειλά προς τα κάτω τις εκτιμήσεις θανάτου του. Οι τρομερές προειδοποιήσεις του δεν πραγματοποιήθηκαν και η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως οι περισσότερες σε όλο τον κόσμο, μπήκαν σε βαθιά κρίση με βάση τις διογκωμένες εκτιμήσεις.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://needtoknow.news/2020/05/bogus-covid-predictive-models-are-funded-by-the-bill-and-melinda-gates-foundation/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr