Home ΗΠΑ Δήλωση-βόμβα Τράμπ: Θα φύγει μόνος του ο κορωνοϊός…χωρίς εμβόλιο

Δήλωση-βόμβα Τράμπ: Θα φύγει μόνος του ο κορωνοϊός…χωρίς εμβόλιο

by _
0 comment 262 views

Μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε: «Αισθάνομαι για τα εμβόλια όπως αισθάνομαι για τις εξετάσεις: Αυτό θα φύγει χωρίς εμβόλιο, θα φύγει και δεν πρόκειται, ελπίζουμε, να το ξαναδούμε, μετά από χρονικό διάστημα.”

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν «εξάρσεις», συμπεριλαμβανομένου της περιόδου του φθινοπώρου, αλλά ότι, ούτως ή άλλως, θα εξαφανιζόνταν.

Στο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!! Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!! σας είχαμε γράψει πως, πριν από τουλάχιστον δύο μήνες, ο ίδιος ο Τράμπ είχει αποκαλέσει τον κορωνοϊό….ΞΟΑΞ…ΑΠΑΤΗ προτού κάνει μια επιστροφή….180 μοιρών επι του θέματος. ΆΡΑ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ κε ΤΡΑΜΠ;;; ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΜΟΥΦΑ, Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ;;;!!!

Ωστόσο, ο γιατρός ειδικής ομάδας του Προέδρου κορονάϊου Δρ. Anthony Fauci λέει ότι χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο και αυτόν ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ από την ομάδα ο Τράμπ. Τον αφήνει μέσα για να συνεχίσει να κοροϊδεύει και να…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Εάν ο Τραμπ είναι σοβαρός για αυτό που λέει, τότε θα πρέπει να απολύσει τον απατεώνα τον Φάουτσι!

Το Yahoo News αναφέρει: Πριν από λίγες μέρες η διοίκηση του Τραμπ ξεκίνησε την Επιχείρηση Warp Speed, ένα έργο για την επιτάχυνση της παραγωγής ενός εμβολίου για τον κοροναϊό, το οποίο μέχρι την Παρασκευή είχε ΔΗΘΕΝ μολύνει τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια Αμερικανούς και σκοτώσει περισσότερους από 76.000 στις ΗΠΑ. Αλλά όσοι από εμάς διαθέτουμε…ΜΥΑΛΟ, ξέρουμε ότι όλα αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…ΨΕΜΑΤΑ, κτλ., διότι μονο ένας «κορωνοϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά ένα πάρα πολύ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για την…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και ΕΘΝΩΝ της Γης!

Ο Δρ Anthony Fauci, ο “κορυφαίος” εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες της ειδικής ομάδος του κοροναϊού, έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι έχουμε ακόμη τουλάχιστον ένα χρόνο έως 18 μήνες προτού τη διάθεση ενός εμβολίου στο κοινό.

Ερωτηθείς για τι τον οδήγησε να πιστέψει ότι ο ιός θα εξαφανιστεί χωρίς εμβόλιο, ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει αυτές τις πληροφορίες από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Ερωτηθείς πόσο συχνά συναντήθηκε με τον Fauci και την Δρ Deborah Birx, η οποία υπηρετεί επίσης στην ειδική ομάδα κοραναϊού, ο Τραμπ απάντησε: «Πολύ. Πολύ.”

Υπενθυμίζει ότι ήταν η ίδια Δρ Deborah Birx που πρίν από λίγες ημέρες είχει παραδεχτεί την…ΕΞΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


-με πληροφορίες από το https://newspunch.com/trump-coronavirus-will-go-away-without-a-vaccine/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr