Home Greek News Ο Σ. Τσιόδρας πληρώνεται από μεγάλη εταιρεία κατασκευής εμβολίων που θέλει να μας εμβολίασει τουλάχιστον 2 ΦΟΡΕΣ!!!

Ο Σ. Τσιόδρας πληρώνεται από μεγάλη εταιρεία κατασκευής εμβολίων που θέλει να μας εμβολίασει τουλάχιστον 2 ΦΟΡΕΣ!!!

by _
0 comment 347 views

Ο Σ. Τσιόδρας πληρώνεται από μεγάλη εταιρεία κατασκευής εμβολίων που θέλει να μας εμβολίασει/ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ τουλάχιστον 2 ΦΟΡΕΣ λόγω του ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ήδη εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουμε αποκαλύψει αρκετά σχετικά με τον μεγάλο ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΓΕΙΑΣ που ελλοχεύει όπισθεν των εμβολίων που είναι ευφεύρημα της εντελώς διαβολικής μορφής ιατρικής, της ιατρικής της…αλλοπαθητικής, που πρωτο-επενόησαν οι…ΕΒΡΑΙΟΙ πριν εκατοντάδες χρόνια αλλά που κατέφεραν τελικά, το 1925, μέσω του Ινστιτούτου Ροκφέλερ και συνεναίσει της τότε αμερικανικής κυβερνήσεως, να την καταστήσουν την ΜΟΝΗΝ νομικά εγκεκριμένην μορφήν ιατρικής πρακτικής στις ΗΠΑ!

Αυτός ο τύπος πρακτικής έχει οδηγήσει στον πρόωρο θάνατο εκατομμυρίων επι εκατομμυρίων ανθρώπων, τόσο στην Αμερική όσο και σε όλο τον κόσμο, για σχεδόν εκατό χρόνια! Τα εμβόλια που δημιουργήθηκαν από αυτή τη μορφή ιατρικής αμέλειας έχουν δηλητηριάσει και δολοφονήσει αμέτρητα άτομα παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Ο ΠΟΥ και μεγάλες φαρμακευτικές έχουν μηνυθεί από ομάδες ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το ΓΕΓΟΝΟΣ που έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Διαβαστε επίσης λοιπόν τα παρακάρω άρθρα μας για τα εμβόλια για να καταλάβετε.

Όταν ο Δημήτρης Α…ΒΡΩΜΟπουλος προσπαθούσε να εξηγηθεί για το ΠΟΙΟΣ πήρε τη ΜΙΖΑ από τα σπαταλημένα 24.000.000 εμβόλια

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη & ΠΟΥ για τον εμβολιασμό των Ελλήνων το Δεκ. ΠΕΡΣΙ!!!

Εσείς θα κάνατε το εμβόλιο του Κορονοϊού;;; Δείτε παιδιά που παρέλυσαν από εμβόλια…

Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!!!

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Όταν ο Δημήτρης Α…ΒΡΩΜΟπουλος προσπαθούσε να εξηγηθεί για το ΠΟΙΟΣ πήρε τη ΜΙΖΑ από τα σπαταλημένα 24.000.000 εμβόλια σας αποκαλύψαμε πως ο κος Τσιόδρας έχει…ΠΑΡΕΛΘΟΝ όσον αφορά την χειρισμό τέτοιου είδους…ΨΕΥΤΟ-ιών και πανδημίων, όπως έκανε το 2009 με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Και ακόμη δεν έχουμε μάθει το ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ και ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (2,5 ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!) και…ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»??? ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ…ΦΤΙΑΧΤΕΣ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ των ελιτιστών πίσω από την απάτη του κορωναϊού στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας!!! διότι ΕΚΕΙ θα μάθετε κι άλλα «ωραία» από το βιογραφικό του Τσιόδρα, ιδιαίτερα την σύνδεσή του ίδιου με…ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που, αυτήν την στιμγή, φτίανουν…ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόσφατο παρακάτω άρθρο, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής εμβολίων στον κόσμο είναι η GlaxoSmithKline που, «όλως τυχαίως», εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενος εμβολίου για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊό. Διαβάστε το…

Barrons.com Η GlaxoSmithKline και η Sanofi ανακοινώνουν το κοινό πρόγραμμα εμβολίων Coronavirus

Τέσσερις μήνες σε μια καταστροφική παγκόσμια πανδημία, δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εμβολίων στον κόσμο, οι GlaxoSmithKline (ticker: GSK) και Sanofi (SNY), ανακοίνωσαν συνεργασία την Τρίτη για την ανάπτυξη εμβολίου Covid-19 που λένε ότι θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του επόμενου έτος. Οι εταιρείες δήλωσαν ότι θα έχουν τη δυνατότητα να παράγουν εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις ετησίως.

 

Η συνεργασία συνδυάζει μια προσπάθεια Sanofi που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως για την ανάπτυξη ενός υποψήφιου εμβολίου Covid-19 χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ανασυνδυασμένου DNA της εταιρείας με την τεχνολογία ανοσοενισχυτικού εμβολίου της Glaxo, την οποία η Sanofi είχε προσφερθεί στο παρελθόν να μοιραστεί με άλλους που εργάζονται σε εμβόλια Covid-19. Τα πρόσθετα προστίθενται στα εμβόλια για να τα καταστήσουν πιο ισχυρά και μπορούν να μειώσουν την απαιτούμενη δόση ενός εμβολίου.

 

-Πηγή >> https://www.barrons.com/articles/glaxosmithkline-and-sanofi-announce-joint-coronavirus-vaccine-program-51586875728

Σε πρόσφστη συνέντευξη στο κανάλι CNBC, Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GlaxoSmithKline, Emma Walmsley, δήλωσε στον δημοσιογράφο Jim Cramer ότι η νέα συνεργασία της GSK με το εμβόλιο Covid-19 με τη Sanofi είναι μια «άνευ προηγουμένου συνεργασία» μεταξύ των ανταγωνιστών. «Εάν πετύχουμε … ελπίζουμε να φτάσουμε σε εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις μέχρι το τέλος του επόμενου έτους», είπε. Τόνισε επίσης ότι η προσπάθεια είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι φαρμακοποιοί σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού, η οποία έχει μολύνει σχεδόν 2 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Και,…«ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ», τυχαίνει να συνεργάζεται με και να…ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ την…ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το «αγαπημένο» μας παιδί….ΣΗΤΗΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω έγγραφο…

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ…

Σε άρθρο του σάιτ AMNA.gr από τις 15 Απριλ. 2020, με τίτλο Ο κόσμος θα χρειαστεί περισσότερα από ένα εμβόλια για την COVID-19, διαβάζουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ, πως η εν λόγω εταιρία θέλει να εμβολιασθούμε ΟΧΙ μια αλλά, τουλάχιστον, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ για τον ψευτο-κορωνοϊό!

Και διαβάζουμε….

Ο κόσμος θα χρειαστεί περισσότερα από ένα εμβόλια για την COVID-19 και ως εκ τούτου οι φαρμακευτικές εταιρίες πρέπει να συνεργαστούν στον αγώνα δρόμου για την ανάπτυξη όπλων κατά του νέου κορονοϊού, δήλωσε σήμερα η διευθύνουσα σύμβουλος της GlaxoSmithKline Έμμα Ουόλμσλι.

 

Η GlaxoSmithKline και η Sanofi ανακοίνωσαν χθες ότι θα αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού που εξαπλώνεται ραγδαία.

 

Οι δύο φαρμακοβιομηχανίες ανέφεραν πως αναμένουν να ξεκινήσουν κλινικές δοκιμές του εμβολίου το δεύτερο εξάμηνο φέτος. Αν αυτές είναι επιτυχείς, το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

 

Η Ουόλμσλι είπε πως η σύμπραξη της GSK με τη Sanofi θα δημιουργήσει οικονομίες κλίμακος στην προσπάθεια κατασκευής ενός εμβολίου για την COVID-19, πρόσθεσε όμως πως υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει.

 

«Ο κόσμος θα χρειαστεί αναμφίβολα περισσότερα από ένα εμβόλια αν σκεφτείτε τη ζήτηση σε αυτή την τεράστια παγκόσμια υγειονομική κρίση», είπε στο ραδιόφωνο του BBC.

 

Το εμβόλιο θα αναπτυχθεί συνδυάζοντας το αντιγόνο πρωτεΐνης S της COVID-19 της Sanofi με την τεχνολογία της GSK για την πανδημία.

 

«Κανονικά χρειάζεται μια δεκαετία, μερικές φορές ακόμη περισσότερο, για να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο αλλά προφανώς είμαστε σε μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο, η ανάγκη είναι πάρα πολύ επείγουσα. Συνεργαζόμαστε με τις ρυθμιστικές αρχές ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια είναι δυνατό», είπε η διευθύνουσα σύμβουλος της GSK.

 

-Πηγή >> https://www.amna.gr/health/article/450141/O-kosmos-tha-chreiastei-perissotera-apo-ena-embolia-gia-tin-COVID-19

ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΘΑ ΕΥΡΕΘΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ…;;;!!!…..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr