Home Greek News Το «Χαλιφάτο» είναι μια σκληρή, αληθινή σειρά για τη στρατολόγηση των νεαρών Ευρωπαίων στον ISIS

Το «Χαλιφάτο» είναι μια σκληρή, αληθινή σειρά για τη στρατολόγηση των νεαρών Ευρωπαίων στον ISIS

by _
0 comment 154 views

Το πραγματικό θύμα στην ιστορία είναι η Πέρβιν, το πιο δραματικό πρόσωπο και το πιο δυνατό, που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να επιβιώσει μέσα σε ένα περιβάλλον απειλητικό, θανάτου και βίας. Πηγή: www.lifo.gr

Το «Χαλιφάτο» είναι μια σκληρή, αληθινή σειρά για τη στρατολόγηση των νεαρών Ευρωπαίων στον ISIS

Ο Wilhelm Behrman εμπνεύστηκε το σενάριο της σειράς όταν είδε στις ειδήσεις πως τρία κορίτσια απ’ τη Βρετανία το έσκασαν από τις οικογένειές τους για να γίνουν μέλη του ISIS.

M. HULOT16.4.2020 | 12:00 Πηγή: www.lifo.gr


ΗΠέρβιν, που συστήνεται στην εναρκτήρια σκηνή του πρώτου επεισοδίου του «Χαλιφάτου» ‒της σειράς της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας και της πιο δημοφιλούς από την έναρξη της πλατφόρμας SVT Play, η οποία προβάλλεται και από το Netflix‒, είναι μια νεαρή γυναίκα που θα μπορούσε να βρίσκεται σε κάθε χώρα του κόσμου. Είναι ντυμένη με πουλόβερ και κολάν, έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε αλογοουρά και τραγουδάει στη μικρή της κόρη την ώρα που την αλλάζει. Στο επόμενο πλάνο η Πέρβιν ετοιμάζεται να βγει από το σπίτι: ντύνεται στα μαύρα, φοράει το νικάμπ (τη μουσουλμάνικη μαντίλα που καλύπτει όλο της το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια) και βγαίνει να συναντήσει τη φίλη της στον δρόμο, η οποία είναι μία ακόμα μαυροφορεμένη, που φαίνονται μόνο τα μάτια της, απρόσωπη και τρομακτική.  Την ώρα που μαθαίνει ότι ο σύζυγος της φίλης της είναι σε κώμα και την ακούει με απόγνωση να της λέει ότι αν πεθάνει, θα την παντρέψουν με άλλον, τις μαζεύει η πολιτοφυλακή και τις οδηγεί μαζί με άλλους περαστικούς σε έναν ακάλυπτο, όπου πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθήσουν την τιμωρία ενός «προδότη», το κόψιμο του δεξιού χεριού του από τον καρπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.lifo.gr/articles/mediac_articles/278460/to-xalifato-einai-mia-skliri-alithini-seira-gia-ti-stratologisi-ton-nearon-eyropaion-ston-isis?fbclid=IwAR2bxHeSoZ23trTNae9G6ccQdJogLEFhOKj8P9seyF7FfvHz2Von2tbuRyA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr