Home Greek News Πάσχα 2020 – Κορωνοϊός: Με ψησταριές σε μπαλκόνια και ταράτσες το Πάσχα της «καραντίνας»

Πάσχα 2020 – Κορωνοϊός: Με ψησταριές σε μπαλκόνια και ταράτσες το Πάσχα της «καραντίνας»

by _
0 comment 229 views

PROTOTHEMA.gr: Πάσχα 2020 – Κορωνοϊός: Με ψησταριές σε μπαλκόνια και ταράτσες το Πάσχα της «καραντίνας»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


Πάσχα 2020 – Κορωνοϊός: Σε στενό οικογενειακό κύκλο,  χωρίς πολυκοσμία αλλά με όλα τα απαραίτητα εδέσματα και με μουσική γιόρτασαν το Πάσχα οι Έλληνες…

Διαφορετικά γιόρτασαν φέτος οι Έλληνες το Πάσχα, αφού η κρατική επαγρύπνηση για την εφαρμογή των μέτρωνκατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού φαίνεται να απέτρεψε – στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις – τις μεγάλες συγκεντρώσεις και τα γλέντια.

Οι πολίτες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις γιόρτασαν σε μπαλκόνια, ταράτσες και – οι πιο τυχεροί – στις αυλές των σπιτιών τους, χωρίς ωστόσο να στερηθούν τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας, όπως έδειξε και η αυξημένη κίνηση σε κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ τα τελευταία 24ωρα.

Ψησταριές στήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους, όπου αυτό ήταν δυνατόν, ή ακόμα και σούβλες, προκειμένου η φετινή Ανάσταση να γιορταστεί παραδοσιακά και άκρως οικογενειακά.

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας τον εορταστικό παλμό έδωσαν οι πιο «κεφάτοι» που έβαλαν δυνατά μουσική, ξεσηκώνοντας τη γειτονιά.

Δείτε φωτογραφίες από το «Πάσχα της Καραντίνας»:

DSC_9981
DSC_9973
DSC_9974

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr