Home Greek News ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

by _
0 comment 256 views

ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκαμνε παρέα στον παρελθόν ο Μπίλ Γκέιτς. Ο…ΓΝΩΣΤΟΣ και «ΝΕΚΡΟΣ» πλέον αρχιπαιδεραστής, φίλος των Κλίντων, φίλος του ΤΡΑΜΠ και φίλος ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΡΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ….ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???!!! ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ…ΕΜΠΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ» ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ???!!!
Και όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, ήταν ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, που σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Τζόν Χόπκις, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμε, την CIA και τις φαρμακευτικές εραιρείας που πρωτο-στήσαν την όλη ΑΠΑΤΗ του ψεύτικου «κορωναϊού»!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! για περισσότεα.
Και είναι ΠΑΛΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ που ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΑΛΚΕΙ ΣΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Διαβάστε επίσης ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ! (video) Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ MIKPO-ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυτός ο παλιάνθρωπος Γκείτς είναι συνδεδεμένος με τον ΑΡΧΙ-παιδεραστή αυτού του κόσμου και μεγάλο πράκτορα της Μοσάντ που ΕΣΤΗΣΕ τον ΨΕΥΤΙΚΟ θάνατό του!!!
Σύμφωνα με άρθρο της “NEW YORK TIMES” από τις 19 Οκτ. του 2019,

Ο Bill Gates συναντήθηκε με τον Jeffrey Epstein πολλές φορές, παρά το παρελθόν του

Ο Jeffrey Epstein, ο καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης που διέπραξε αυτοκτονία στη φυλακή, κατόρθωσε να προσελκύσει στην τροχιά του μια εκπληκτική ποικιλία πλούσιων, ισχυρών και διάσημων ανδρών.

 

Υπήρξαν δισεκατομμυριούχοι (Leslie Wexner και Leon Black), πολιτικοί (Μπιλ Κλίντον και Μπιλ Ρίτσαρντσον), βραβευθέντες με Νόμπελ (Murray Gell-Mann και Frank Wilczek) και ακόμη βασιλείς (Πρίγκηπας Άντριου).

 

Λίγοι, ωστόσο, συγκρίθηκαν σε κύρος και δύναμη με τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, ένα λαμπρό και έντονα φωστήρα-ιδιώτη: τον Bill Gates. Και σε αντίθεση με πολλούς άλλους, ο κ. Gates άρχισε τη σχέση μετά την καταδίκη του κ. Epstein για σεξουαλικά εγκλήματα.

 

Περισσότερ ΕΔΩ > >https://www.nytimes.com/2019/10/12/business/jeffrey-epstein-bill-gates.html

Διαβάστε επίσης…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr