Home Greek News Κορωνοϊός: Και τέταρτος «νεκρός» σήμερα στη χώρα μας – «Κατέληξε» 52χρονος στο Αττικόν

Κορωνοϊός: Και τέταρτος «νεκρός» σήμερα στη χώρα μας – «Κατέληξε» 52χρονος στο Αττικόν

by _
0 comment 106 views

Πτωτοθέμα: Κορωνοϊός: Και τέταρτος νεκρός σήμερα στη χώρα μας – Κατέληξε 52χρονος στο Αττικόν


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ «ΠΕΘΑΝΕ Ο/Η ΤΑΔΕ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΟΛΗ» ΚΤΛ., ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…


Νωρίτερα είχαν καταλήξει μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας και άλλοι δύο από Πέλλα και Αλεξανδρούπολη…

Ακόμη ένας άνθρωπος κατέληξε στη χώρα μας σήμερα από κορωνοϊό.

Πρόκειται για έναν άνδρα 52 χρονών που δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και είναι το τέταρτο θύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα σήμερα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 57 μέχρι στιγμής.

Ο 52χρονος νοσηλευόταν στο Αττικόν Νοσοκομείο.

Νωρίτερα είχε καταλήξει μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας και κατέληξε στη ΜΕθ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Οι δυο πρώτοι νεκροί την Παρασκευή ήταν ο ένας από την Πέλλα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr