Home Greek News Συνελήφθη ζευγάρι στην Καρδίτσα για σπάσιμο καραντίνας

Συνελήφθη ζευγάρι στην Καρδίτσα για σπάσιμο καραντίνας

by _
0 comment 162 views

Συνελήφθη ζευγάρι στην Καρδίτσα για σπάσιμο καραντίνας

  • Κατηγορία: Επικαιρότητα
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 16:45

Σχολιάζουν το GreekNewsOnDemand.com: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…


Συνελήφθησαν ακόμη ο υπεύθυνος και η ιδιοκτήτρια καφενείου στους Σοφάδες, επειδή λειτούργησε το κατάστημα.

Ξεπέρασαν τα 100 τα πρόστιμα

Στον εισαγγελέα παραπέμφθηκε σήμερα ζευγάρι Καρδιτσιωτών για σπάσιμο της καραντίνας 14 ημερών που τους είχε επιβληθεί, μιας και είχαν έρθει πρόσφατα από τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του ΕΟΔΥ, θα έπρεπε να βρίσκονται στο σπίτι τους μέχρι τις 4 Απριλίου και αυτοί, το βράδυ της 31ης Μαρτίου, βρέθηκαν από περιπολικό της αστυνομίας να κυκλοφορούν στους δρόμους της Καρδίτσας.

Στον έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις τους και συνελήφθησαν επιτόπου.

Σύμφωνα με τους νόμους, θα τους επιβληθεί πρόστιμο 5000€ στον καθένα, και παραπέμφτηκαν στο αυτόφωρο.

Να θυμίσουμε πως όσοι σπάνε την καραντίνα και παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας για τη μετάδοση του κοροναϊού που έχει επιβάλει η πολιτεία ή η εντεταλμένη δημόσια Αρχή έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος κι όσοι δεν πειθαρχήσουν ενδέχεται να τιμωρηθούν με φυλάκιση έως τρία χρόνια και φτάνουν ακόμα και σε ισόβια αν προσβληθεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων με συνέπεια τον θάνατό τους.

Άνοιξε καφενείο στους Σοφάδες

Εν των μεταξύ, επίσης την Τρίτη 31 Μάρτη, άνοιξε καφενείο στους Σοφάδες και σε επέμβαση της αστυνομίας συνελήφθη αρχικά ο υπεύθυνος και επιβλήθηκε πρόστιμο 150€ σε έναν πελάτη.

Σήμερα συνελήφθη και ιδιοκτήτρια του καταστήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελία.

Ξεπέρασαν τα 100 τα πρόστιμα

Η αστυνομία, συνεχίζει σε αμείωτο ρυθμό τους ελέγχους και τα πρόστιμα των 150€ που έχουν επιβληθεί, ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τα 100.

https://www.alithianews.gr/topika/news/3866-synelifthi-zevgari-stin-karditsa-gia-spasimo-karantinas

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr