Home Greek News “Κορωνοϊός” – ΑΠΑΤΕΩΝ Τσιόδρας: 53 “νεκροί” – 169 “νέα κρούσματα” και 1.584 συνολικά – 91 “διασωληνωμένοι”

“Κορωνοϊός” – ΑΠΑΤΕΩΝ Τσιόδρας: 53 “νεκροί” – 169 “νέα κρούσματα” και 1.584 συνολικά – 91 “διασωληνωμένοι”

by _
0 comment 134 views

GreekNewsOnDemand.com: “Κορωνοϊός” – ΑΠΑΤΕΩΝ Τσιόδρας: 53 “νεκροί” – 169 “νέα κρούσματα” και 1.584 συνολικά – 91 “διασωληνωμένοι”

GreekNewsOnDemand.com: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…


Protothema.gr: Κορωνοϊός – Τσιόδρας: 53 νεκροί – 169 νέα κρούσματα και 1.584 συνολικά – 91 διασωληνωμένοι

Στους 53 ανήλθε και επισήμως ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον νέο κορωνοϊό, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να ανακοινώνει και επισήμως τρεις νέους θανάτους μέσα σε 24 ώρες.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, υπογράμμισε ότι στη χώρα υπάρχουν 27 νέα κρούσματα, καθώς και άλλα 23 στη δομή φιλοξενίας μεταναστών της Ριτσώνας.

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε επίσης σε 49 γνωστά κρούσματα από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο αμέσως μετά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, υπογράμμισε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα πάνω στο πλοίο, όπου ελέγχθηκαν και οι 380 επιβαίνοντες, είναι 119, καθώς τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Παστέρ είχαν έρθει μολις λίγα λεπτά, πριν από την καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr