Home Greek News Χιλιάδες πουλιά σε όλο τον κόσμο…ΝΕΚΡΑ μετά από δοκιμή κεραίας…5G 

Χιλιάδες πουλιά σε όλο τον κόσμο…ΝΕΚΡΑ μετά από δοκιμή κεραίας…5G 

by _
0 comment 390 views

Xιλιάδες πουλιά νεκρά μετά από δοκιμή κεραίας 5G ?

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ …

05.02.2020 ☢️☠️ Ιταλία ??, Ρώμη
Πουλιά κάτω στο έδαφος κατά δεκάδες… δοκιμές στα 5 G.

☢️☠️ ΓΑΛΛΙΑ ??, οι διαδηλωτές δεν θέλουν εφαρμογή 5 G, δεν θέλουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, δεν θα υποτάξουν πλέον τις παραδόσεις τους, δεν θέλουν εμβόλια, δεν θέλουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Μασκοφόρων Γενοκτονία υπό διάφορες στρατηγικές.

☢️☠️ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ??, 5 G εφαρμόζεται σε εθνικό επίπεδο, τα έντομα έχουν εξαφανιστεί μαζικά (οι οδηγοί φορτηγών το επιβεβαιώνουν επειδή τα έντομα δεν κολλάνε πλέον στις παρυποδοχές), και τα πουλιά έχουν μειωθεί σημαντικά.

☢️☠️ ΒΕΛΓΙΟ ??, μετά τις δοκιμές που έγιναν το 2019 σε ένα πάρκο, για να δείτε το εύρος δράσης και την άμεση επίπτωση της ακτινοβολίας 5 G:
Μετά τη δοκιμή, 147 πουλιά πέθαναν ακαριαία και άλλα 150 πουλιά πέθαναν σύντομα (συνολικά 297).
Μετά την έναρξη της δοκιμής 5 G, οι πάπιες στη λίμνη άρχισαν να τρέχουν κάμερες μέσα από τα αυτοκίνητα στο δρόμο, ιπτάμενα πουλιά χτύπησαν πόλους και τοίχους, τελικά πεθαίνοντας, είχαν ψυχωτική κατάσταση.
Οι άνθρωποι εκδηλώνονται μέσα από πονοκεφάλους, άρρωστους, κατάθλιψη, απάθεια, αυτοκτονίες, καρκίνους κλπ.

☢️☠️ Ρουμανία ??, οι δοκιμές έγιναν το καλοκαίρι του 2019 περιοχή Victoria Square από την εταιρεία Oran Ένας κύριος που έμενε σε εκείνο το τετράγωνο, πήρε τη γυναίκα του και πήγε στο πάρκο μέχρι το βράδυ, ενώ έγιναν οι εξετάσεις 5 G, γιατί ξαφνικά άρχισαν να αισθάνονται άρρωστοι και πονοκεφάλους και δεν μπορούσαν να μείνουν στο σπίτι

Μετά τις ακτινοβολίες 5 G, τα έντομα εξαφανίζονται, η επικονίαση εξαφανίζεται, πολύ όλο και λιγότερο ποικίλα τρόφιμα, κολοσσιαία καταστροφή της οικοσσιαίας καταστροφής, και στους ανθρώπους, σοβαρές ασθένειες, άγχος, αυτοκτονίες, καταθλιπτικές, έλλειψη ενσυναίσθησης κλπ.

☢️☠️ Το 5 G είναι στρατιωτικό όπλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

H Cosmote στήνει από τον Πειραιά το πρώτο δίκτυο 5G στην Ελλάδα. Ο κορωναϊός συνδέεται με το 5G!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr