Home Greek News Ο ιός ΖΙΚΑ των ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ΚΡΥΒΕΤΑΙ στην ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Ο ιός ΖΙΚΑ των ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ΚΡΥΒΕΤΑΙ στην ΑΤΖΕΝΤΑ 21

by _
0 comment 325 views

Ο ιός ΖΙΚΑ των ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ΚΡΥΒΕΤΑΙ στην ΑΤΖΕΝΤΑ 21


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010: «’Ενας ιός θα διαλύσει την παγκόσμια οικονομία & θα δώσει απόλυτη εξουσία στις κυβερνήσεις»…


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

-ΑΠΌ ΤΟ 2016….

Η πανδημική εξάπλωση ιών είναι πάντα επικίνδυνη. Γίνεται, όμως, τρομακτικά φονική όταν κάποιοι ελέγχονται, διακινούνται, διαδίδονται και εξαπλώνονται από ανθρώπους που ελέγχουν παγκόσμια δύναμη και έχουν απόκρυφους στόχους και σκοπούς…

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας)ο «ιός Zika εξαπλώνεται εκρηκτικά» και ο μολυσματικός του παράγοντας, που τα μεταδίδεται από τα ενδεχομένως τροποποιημένα γενετικώς κουνούπια, έχει ήδη εντοπιστεί σε 23 χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Στην Ισπανία, έχει ως τώρα διαγνωστεί η τρίτη περίπτωση του ιού σε έναν άνδρα ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από μια περιοχή υψηλού κινδύνου για την ασθένεια αυτή, όπως είναι η Κολομβία.

Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο είναι οι ίδιοι που ελέγχει τον αντι-ΠΟΥ ο οποίος κρύβει τα συμφέροντά τους, ενώ κάνουν συνεχώς ψευδείς αναφορές για να επιτρέψουν αμέτρητες χημικές και επιβλαβείς ουσίες για την υγεία που καταλήγουν σε εμβόλια και διαγονιδιακά ζιζανιοκτόνα όπως το glyphosate της Monsanto. Επιτρέπουν επίσης επιβλαβείς τεχνολογίες, όπως κεραίες τηλεφώνων ή ασύρματα δίκτυα, ή ακόμη και το φόβο της εξάπλωσης Έμπολα ή τη γρίπη των χοίρων και μερικές άλλες αγριότητες.

Είναι οι ίδιοι που επωφελούνται από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία κρύβοντας φάρμακα που προλαμβάνουν ασθένειες -για χρήση προς τους εαυτούς του- ενώ διαδίδουν ακατάλληλα ιατρικά προϊόντα για τον πληθυσμό.

Λοιπόν, για να μην σας ταλαιπωρούμε με καταγγελίες αυτού του τύπου, ο ιός Zika (ATCC® VR-84 ™) κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1947 από το Ίδρυμα Ροκφέλερ (J. Casals, Rockefeller Foundation). Προέρχεται δε, από ένα πίθηκο στην Ουγκάντα της προαναφερόμενης χρονιάς.

Δείτε το screenshot της παραπάνω διεύθυνσης:

ιος ζικα

Όμως. Εκείνο που χαίρει ιδιαίτερης σπουδαιότητας και είναι υψηλής σημασίας να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο ιος βρίσκεται στην δικαιοδοσία και την εξουσιοδότηση μίας οικογένειας η οποία ενδιαφέρονται για το χειρισμό ισχύος και την χειραγώγιση του πλανήτη, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε παράγοντας της ζωής. Ακόμη και στην επιστημονική ιατρική ελέγχοντας πανεπιστήμια στα οποία εκπαιδεύονται μελλοντικοί επαγγελματίες που, ενδεχομένως εν αγνοία τους, θα διαγιγνώσκουν και θα συνταγογραφούν όπως έμαθαν και όχι σύμφωνα με τον Ιπποκράτη όπου θα ορκίζονται τυπικά.

Είναι επίσης υψίστης σημασίας να κατανοήσουμε τα λόγια του David Rockefeller:

«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».

Είναι ένας από πολλούς που συνεισφέρουν και προωθούν την Ατζέντα 21, η οποία μετονομάστηκε σε Ατζέντα 2030.

Και οι δύο ατζέντες εκφράζουν την σφοδρή επιθυμία για ένα αποπληθυσμό του πλανήτη, δηλαδή τον θάνατο της ανθρωπότητας κατά 90%.

Συνδυάστε τώρα όλα τα παραπάνω με την εξάπλωση του ιου Zika…

Πηγή >> diadrastika.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr