Home Greek News Περίεργη προειδοποίηση τ. ΑΝΥΕΘΑ Π.Ρήγα σε κυβέρνηση: «Μην τολμήσετε να βγάλετε τον Στρατό στους δρόμους»!

Περίεργη προειδοποίηση τ. ΑΝΥΕΘΑ Π.Ρήγα σε κυβέρνηση: «Μην τολμήσετε να βγάλετε τον Στρατό στους δρόμους»!

by _
0 comment 142 views

Περίεργη προειδοποίηση τ. ΑΝΥΕΘΑ Π.Ρήγα σε κυβέρνηση: «Μην τολμήσετε να βγάλετε τον Στρατό στους δρόμους»!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ!….

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού ως μια…ΑΣΚΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…


Σε μια  τουλάχιστον περίεργη δήλωση σχετικά με τις  φήμες περί «χρησιμοποίησης στρατού από την κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό», προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πανος Ρηγας, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα βρουν τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι.

Αιτία των φημών δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων ότι έρχονται σκληρότερα μέτρα σε ότι αφορά την περιορισμό της κυκλοφορίας και διαρροές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για τον έλεγχο των περιορισμών αυτών.

«Να μην διανοηθούν καν να κάνουν πράξη τις φήμες που προβάλλουν ΜΜΕ περί παρουσίας στρατού στους δρόμους, θα μας βρουν απέναντι, συλλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δούμε τέτοιες εικόνες σε μια δημοκρατική Πολιτεία», δήλωσε ο Πάνος Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας, προέβλεψε ότι θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας και συμβούλευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών» εάν συμβεί αυτό γιατί «οι πολίτες δεν φέρουν ευθύνη, συγκεκριμένοι είναι οι υπεύθυνοι κι έχουν όνομα: κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Άδωνις Γεωργιάδης».

Στην κυβερνητική παράταξη και στο ΚΙΝΑΛ, βρίσκονται σε «δίλημμα» αν έχει νόημα να απαντήσουν σε αυτές τις παρεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένεται η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/861117_voyleytis-syriza-se-nd-min-dianoitheite-na-hrisimopoiisete-strato

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr