Home Greek News ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού ως μια…ΑΣΚΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού ως μια…ΑΣΚΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!

by _
0 comment 319 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού ως μια…ΑΣΚΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πριν από λίγες εβδομάδες, ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και ο επιτελάρχης του αποκαλούσαν τον κορωναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ! Αλλά όταν ο Μάικ Πομπέο εκλήθη από μια επιτροπή του Κογκρέσου να δώσει εξηγήσεις για αυτό, ΗΡΝΗΘΗ να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση επ’ αυτού…

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ…ΧΟΑΞ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!…

Στο ακόλουθο βίντεο-φωτιά του μεγάλου καναλιού RussianVids, ακούμε ΑΝΑΥΔΟΙ τον αντιπρόσωπο του αμερικανικού Κογκρέσου Ted Lieu να ρωτάει επιμόνως τον κο Μάικ Πομπέο για το εάν αυτός θεωρεί…ΧΟΑΞ (ΑΠΑΤΗ) ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ (ή ΚΟΡΟΝΟΪΟ) όπως και ο προέδρος….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Ο Πομπέο, ο οποίος είναι εμφανώς διαταραγμένος στο βίντεο, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να απαντήσει στις ερώτησεις του κου Lieu λέγοντας «Προσπαθείτε να με καταλάβετε εξ απίνης!». Του απαντάει ο Αντιπρόσωπος και του λέγει «Όχι, δεν θέλω να σας το κάνω αυτό. Απλά, σας θέτω μια απλή ερώτηση και αρνείστε να απαντήσετε!»

Όλα αυτά ξεκίνησαν τις προάλλες όταν ο επιτελάρχης του Τράμπ Mick Mulvaney είπε δημόσια ότι «ο κοροναϊός είναι το ΧΟΑΞ της ημέρας»…!!!

Και παρ’ ολο που τόσο ο Τράμπ όσο και ο επιτελάρχης του είπαν απάτη τον κορωναϊό για πολιτικούς λόγους, λέγοντας, δηλαδή, ότι τον κορονοϊό τον επενόησαν οι Δημοκρατικοί για να υποσχελίσουν τον Τράμπ και τη προεδρία του, η ζημιά…ΕΓΙΝΕ διότι ο πιο δυνατός πολιτικός ηγέτης όλου του κόσμου μόλις υπονόμευσε το «κύρος» τόσο των ΜΜΕ όσο και πολλών άλλων κυβερνήσεων και διεθνών πολιτικών φορέων που προωθούν εδώ και εβδομάδες αυτήν την…ΑΠΑΤΗ του κοροναϊου που εμείς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε ήδη εκθέσει και αποδομήσει ΠΛΗΡΩΣ για αυτό που είναι…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΑΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΏΝ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο της αντιπαραθέσεως μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών αυτών που τα λέει…ΟΛΑ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι παρότι ο Μάικ Πομπέο δεν θέλει να παραδεχτεί το…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ήταν ο…ΙΔΙΟΣ που, στις 20 του τρέχοντος μηνός, είχε αποκαλέσει την δήθεν «πανδημίαν» του δήθεν «κορωναϊού» με μιαν φράσιν παρόμιαν με εκείνην που είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ: MIAN ΑΣΚΗΣΙΝ ΖΩΝΤΑΝΗΝ!!!
Δηλαδή, μόνο μια «πανδημία» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά μια παγκόσμιοςΑΣΚΗΣΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΩΣ για να διαπιστωθεί πώς οι πολίτες του κόσμου θα αντιδρούσαν εις μιαν πανδημίαν ψεύτικην προς τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ (πηγή εδώ) και…ΦΡΙΞΤΕ!…

ΠΡΟΗΓΗΘΗ ΜΙΑ…ΑΛΛΗ ΑΣΚΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚ ΤΟΝ. ΟΚΤ. ΤΟΥ 2019, Η ΑΣΚΗΣΙΣ «ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ 201» ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΟΛΑ…!!!…

Αυτά σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες για αυτές τις…ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! Διαβάστε το ΟΛΟ, σας παρακαλώ, διότι ΕΚΕΙ θα μάθετε την όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτήν την πραγματική…ΣΥΝΩΜΙΑ εις βάρος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Π.χ., γράψαμε τα εξής για αυτό συνοπτικώς…

Το Οκτ. του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkinsτου Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και του Παγκόσμιου Οικονομικου Φόρουμ στη Νέα Υόρκη όπου τα απεφάσισαν…ΟΛΑ. Και την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!
Εκεί ο Μπίλ Γκέιτς μιλούσε για τον κίνδυνο να «ξεσπάσει» ένας…ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ στον κόσμο που μπορει να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ ΚΟΣΜΟ.
Μίλαμε για μια εποχή κατά την οποίαν…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»…!!! Το σχέδιο το βρωμερό μαζί με τα εμβόλια, κτλ, τα είχαν ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!
ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ για το…ΧΡΗΜΑ και τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ μέσω νέων και καταστροφικών για την υγεία μας…ΕΜΒΟΛΙΩΝ…!!!

Γράψαμε επίσης τα εξής αποκαλυπτικά, και είναι ΕΔΩ όπου αρχίζουμε τα συνδέουμε όλες τις «κουκίδες» της όλης διαβολής…ΠΛΟΚΗΣ αυτής….

18 Οκτωβρίου, Εκδήλωσις 201 (Event 201 στα Αγγλικά) Oμάδα εργασίας για την προσομοίωση και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης της σχολής Ασφάλειας και Υγείας Bloomberg του John Hopkins για το nCoV-2019 (Coronavirus) (John Hopkins Bloomberg School of Health Security).
Άσκηση προσομοίωσης των Big Pharma & Big Money που χρηματοδοτείται από το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και το Ἴδρυμα Μπίλ Γκέιτς

Το Οκτ. πέρσι , έλαβε χώρα μια άσκηση προσομοίωσης επιδημίας κοροναϊού που θα είχε ως αποτέλεσμα…65 εκατομμύρια νεκρούς. Την υποστήριξε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και το Big Pharma (οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες) το εκπροσωπούσε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς:

Πολλά από τα περιστατικά της άσκησης nCoV-2019 (κορωναϊού), που, επαναλαμβάνουμε έλαβε χώρα τον Οκτ. του 2019,  έχουν συμπέσει με αυτά που ΕΧΟΥΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ με τον κορωνοϊο…ΤΩΡΑ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ!!! Για παράδειγμα, στην Eκδήλωση 201 (Event 201) προσομοίωσης μιας πανδημίας κορωναϊού, μια κατάρρευση 15% των χρηματοπιστωτικών αγορών «εξομοιώθηκε» και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα και σε άρκετες χώρες του κόσμου!!!

Εδώ είναι η πηγή της Εκδήλωης 201 >> http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Μιλάμε για μια πρωτοβουλία μόνο και…ΜΟΝΟ για τον…ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Συμμετείχαν οι διευθύντες σύμβουλοι μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, μεγάλα ιδρύματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες, Big Pharma, η…CIA και το CDC (το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών). Δεν ήσαν παρόντες αξιωματούχοι υγείας εκ μέρους των εθνικών τους κυβερνήσεων ή του ΠΟΥ!!! Η άσκηση προσομοίωσης πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα με την έναρξη των παγκόσμιων αθλητικών αγώνων CISM στο Wuhan της Κίνας.

Εν ολίγοις, το μόνο που ξεστόμισε τόσο ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ο Μάικ Πομπέο ήταν η…ΣΥΝΕΧΙΣΙΣ της ασκήσεως που είχε κάνει η ελίτ τον Οκτ. πέρσι προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι του επιφυλλασόταν από αυτήν την ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού»…!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…

Διαβάστε επίσης όλα όσα έχουν βγάλει μέχρι τώρα εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» για τον ψευτο-κοροναϊό, όπως τα ακόλουθα και όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην μηχανή αναζήτησης του σάιτ μας, GreekNewsOnDemand.com, πληκτρολογώντας τη λέξη «κορονοϊός»….



 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr