Home Greek News Μπάτσαμπάζι: Το απεχθές Μουσουλμανικό έθιμο που βιάζουν αγόρια. ΙΔΟΥ οι «μετανάστες» σας ΣΥΡΙΖΑ!

Μπάτσαμπάζι: Το απεχθές Μουσουλμανικό έθιμο που βιάζουν αγόρια. ΙΔΟΥ οι «μετανάστες» σας ΣΥΡΙΖΑ!

by _
0 comment 358 views

Μπάτσαμπάζι: Το απεχθές Μουσουλμανικό έθιμο που βιάζουν αγόρια (video)


Μπάτσαμπάζι: Το απεχθές μουσουλμανικό έθιμο «αγόρι για παιχνίδι» όπως μεταφράζεται στα Ελληνικά ή αλλιώς «Bacha Bazi», δίνει το ‘’δικαίωμα’’ να βιάζονται αγόρια από μουσουλμάνους.

Τι είναι το «Bacha Bazi»:

Στο Μπάτσαμπάζι τα αγόρια παραβρίσκονται σε διάφορες εορτές ντυμένα με φουστάνια και χορεύοντας για τους παραβρισκόμενους. Στο τέλος της ”παράστασης’’ βιάζονται από μουσουλμάνους.

Μπάτσαμπάζι: Απεχθές Μουσουλμανικό έθιμο, βιάζουν αγόρια

Στο έθιμο παίρνουν μέρος παιδιά φτωχών οικογενειών οπού τα νοικιάζουν οι ίδιοι τους οι γονείς στους διοργανωτές. Τα παιδιά ξεκινούν  από την ηλικία των μόλις 5 ετών.

Αν υπήρχε και συναίνεση σε όλο αυτό, θα μιλούσαμε για ένα είδος οργανωμένης πορνείας πολυτελείας.

Η συνήθης πρακτική του κυκλώματος που συντηρεί αυτή τη βιομηχανία σκλάβων του σεξ είναι να αποσπά τα παιδιά από φτωχές οικογένειες, με υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούνται και να μετατρέπει αυτούς τους ανθρώπους σε ισόβιες απλήρωτες πόρνες που το μόνο που ξέρουν είναι να χορεύουν και να βιάζονται από ηλικιωμένους.

Πως το δικαιολογούν οι Μουσουλμάνοι:

Η εξωφρενική δικαιολογία που δίνουν για το πως εδραιώθηκε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα ως έθιμο είναι η κακή οικονομική κατάσταση πολλών μουσουλμάνων που δεν τους επιτρέπει να παντρευτούν.

Οι μουσουλμάνοι έρχονται σε σεξουαλική επαφή μόνο αφότου παντρευτούν, όσοι δεν έχουν την οικονομική άνεση αρά και ”προίκα’’ στρέφονται στην μονή εναλλακτική λύση που είναι το εν λόγο έθιμο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr