Home Greek News Πυροβολούν «στο ψαχνό» τους κατοίκους της Λέσβου: Τρεις τραυματίες – Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες

Πυροβολούν «στο ψαχνό» τους κατοίκους της Λέσβου: Τρεις τραυματίες – Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες

by _
0 comment 145 views

Πυροβολούν «στο ψαχνό» τους κατοίκους της Λέσβου: Τρεις τραυματίες – Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες


Σφοδρές συγκρούσεις με χρήση πυροβόλων όπλων από την πλευρά των αστυνομικών όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι της Λέσβου, διεξάγονται αυτή τη στίγμη στη θέση Διαβολόρεμα του νησιού.

Υπάρχουν τρεις τραυματίες οι δύο εκ των οποίων είναι αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση των πολιτών, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι κάτοικοι της Λέσβου όταν τράβηξαν τα υπηρεσιακά τους πιστόλια και πυροβόλησαν.

Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες

Αντιδρώντας στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 48ωρο στη Χίο, με την “απόβαση” δύναμης των ΜΑΤ στο νησί για να συγκρουστεί με τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή «δομής φιλοξενίας» για αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στο Αίπος, δεκάδες εθνοφύλακες επιχείρησαν να παραδώσουν τα όπλα τους στην 96 ΑΔΤΕ!

Μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, δέχτηκαν, τελικά, να μην πραγματοποιήσουν την παράδοση, δίνοντας προθεσμία στην κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ ως το Σάββατο και να ματαιώσει την δημιουργία Κλειστού Μεταναστευτικού κέντρου και στο Αίπος, πέρα από την ΒΙΑΛ, που παραμένει σταθερά με 5500 – 6000 μετανάστες – πρόσφυγες.

Πρόσθεσαν ακόμα ότι τους πείραξε ιδιαίτερα η χρησιμοποίηση από τα ΜΑΤ και την κυβέρνηση για την έναρξη εργασιών στο Αίπος Στρατιωτικής δύναμης του Μηχανικού.


Πηγή >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/851822_pyrovoloyn-sto-psahno-toys-katoikoys-tis-lesvoy-treis-traymaties-paradidoyn-ta

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr