Home Greek News Αναβαθμίζεται σε ειδική γραμματέα η πρακτόρισσα του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Ειρήνη Αγαπηδάκη

Αναβαθμίζεται σε ειδική γραμματέα η πρακτόρισσα του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Ειρήνη Αγαπηδάκη

by _
0 comment 210 views

AthensVoice: Αναβαθμίζεται σε ειδική γραμματέα η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Τα νέα πρόσωπα στο υπουργείο Μετανάστευσης…


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»” για να καταλάβετε με ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουμε να κάνουμε εδώ. Αλλά δεν είναι μόνο η προδότρια αυτή που εκτελεί τη νιοταξική ατζέντα του Σόρος στην Ελλάδα, αλλά και το ακόλουθο σάιτ Athens Voice που είναι κι αυτό στην δούλεψη αυτού του μεγάλου εχθρού της Ελλάδος! Γι’αυτό δεν αναφέρουν πως η Αγαπηδάκη είναι με τον Σόρος, γιατί είναι κι αυτοί με τον ίδιον! Διαβάστε επίσης το άρθρο «Ο Ρουβίκωνας του…Σόρος «χτήπησε» το Athens Voice που ανήκει κι αυτό στο…ΣΟΡΟΣ!» για περισσότερα για αυτό.


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των γενικών και ειδικών γραμματέων στο υπουργείο Μετανάστευσης.
Με κοινή απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ορίζονται οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς του υπουργείου.
Συγκεκριμένα, ο Πάτροκλος Γεωργιάδης διατηρεί τη θέση του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ τη Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος ειδικός γραμματέας Υποδοχής, Μάνος Λογοθέτης.
Νέοι ειδικοί γραμματείς ορίζονται: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, μέχρι σήμερα εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά, αναλαμβάνει την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων και ο Ευάγγελος-Απόστολος Κωνσταντίνου αναλαμβάνει την Ειδική Γραμματεία Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr