Home Greek News 2 Αμερικανοί στρατιωτικοί βρέθηκαν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε βάση των ΗΠΑ στη Γερμανία….

2 Αμερικανοί στρατιωτικοί βρέθηκαν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε βάση των ΗΠΑ στη Γερμανία….

by _
0 comment 109 views

2 Αμερικανοί στρατιωτικοί βρέθηκαν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε βάση των ΗΠΑ στη Γερμανία….

Δυο 20χρονοι Αμερικανοί στρατιώτες εντοπίστηκαν νεκροί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στο τέλος του απογεύματος στην αεροπορική βάση Spangdahlem στη Γερμανία στην περιοχή της Rhénanie-Palatinat, στα δυτικά της χώρας. Μια έρευνα είναι σ΄εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

“Είναι πάντα δύσκολο να χάνουμε μέλη σημαντικά της ομάδας μας , αντέδρασε ο στρατηγός David Epperson, στο site internet της βάσης, πριν να παρουσιάσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών….

Πρόκειται για τους Xavier Leaphart, και Aziess Whitehurst, “που βρέθηκαν αναίσθητοι σ΄ένα κοιτώνα” περί τις 6.30μμ στις 9/1/20 την Πέμπτη.

Ανήκουν στην 52η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Spangdahlem βόρεια του Trier, αναφέρει το ανακοινωθέν. Ήταν στο τμήμα συντήρησης αεροσκαφών, μηχανικοί.

Οι προσπάθειες ανάνηψης απέτυχαν και οι γιατροί εκτίμησαν πως πέθαναν 20′ πριν τον εντοπισμό τους.

Η 52η Πτέρυγα Μάχης αποτελείται από μια μοίρα μαχητικών F-16 με περισσότερα από 20 αεροσκάφη.Η βάση συμπεριλαμβάνει περί τους 4,000 Αμερικανούς στρατιώτες.

Ανάμεσα σε 10,000 και 11,000 άτομα ζουν κι εργάζονται στη βάση συμπεριλαμβανομένων συγγενών. Yπολογίζονται σε 4,000 οι στρατιωτικοί. Η US Air Force είναι παρούσα στο Spangdahlem από τα μέσα της δεκαετίας του 1950.

Η Γερμανία διαθέτει τις μεγαλύτερες βάσεις των ΗΠΑ στον κόσμο. Περί το 27% των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων βρίσκονται στη Γερμανία…..


Πηγή >> dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr