Home Greek News Το Ιράν απειλεί πλέον την Ελλάδα με αντίποινα για τη χρήση των στρατιωτικών βάσεων από τις ΗΠΑ εντός ελληνικού εδάφους!!!

Το Ιράν απειλεί πλέον την Ελλάδα με αντίποινα για τη χρήση των στρατιωτικών βάσεων από τις ΗΠΑ εντός ελληνικού εδάφους!!!

by _
0 comment 167 views

Photo: AP

Jerusalem Post: Το Ιράν απειλεί με αντίποινα κατά της Ελλάδας για τη χρήση των στρατιωτικών βάσεων (της Σούδας της Κρήτης και αλλού) από τις ΗΠΑ εντός ελληνικού εδάφους…

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε τη δολοφονία του Qasem Soleimani…


ου BENJAMIN WEINTHAL 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 22:09

Επιμέλεια/σχόλια/μετάφρασις του Ιωάννου Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) / 14 Ιαν. 2020 / 18:30 (‘Ωρα Λος ‘Αντζελες)


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Πρώτα από όλα, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΞΗΣ σχολιάζοντας τόσον ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ έναν πολύ βαρύ…ΦΟΝΟΝ, που διέπραξε ο ΜΕΓΑΣ ΦΟΝΙΑΣ Ντόναλντ Τράμπ, την ώρα μάλιστα που η Ελλάς ημών…ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΧΟΘΕΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!! Δηλαδή, του Κούλη δεν του έφτανε το γεγονός πως, αυτήν την στιμγήν, μας απειλεί τόσον η…ΤΟΥΡΚΙΑ όσον και οι σύμμαχοί της καθώς και ακόμη και η ίδια η…ΙΤΑΛΙΑ που κάνει τούτην την ώραν…ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ, κτλ!!!

Ρε Κούλη μας, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;;; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΡΕ;;;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris) on

Δεν σκέφτηκες καθόλου τι είδους ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ θα είχε μια τέτοια δήλωσις υπερ του Τράμπ και κατά των φίλων μας των Ιρανών που μας έχουν προμηθεύσει εδώ και χρόνια με το φτηνό πετρέλαιο, κτλ.;;; Δεν σκέφτηκες καθόλου να κάνεις λίγο τον…ΚΟΥΦΟ -για φαντάσου!- κάνοντας πως δεν είχες τίποτε να προσθέσεις επι του ίδιου θέματος;;; Ή μήπως αυτήν την δήλωσιν την έκαμες επειδή το μεγάλο σου αφεντικό πέραν του Αντλαντικού, του Τράμπ δηλαδή, το ΑΓΑΠΑΣ και θέλεις να το…ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕΙΣ, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να…ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ η Ελλάδα ακόμη και από το…ΙΡΑΝ;;;!!!

Για όλους τους ανόητους, λοιπόν, εκεί έξω, ιδιαίτερα τους….ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥΣ, διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για να μάθετε τελικά τι πραγματικά συνέβηκε τόσον με τον ΦΟΝΟΝ Σουλεϊμανί όσον και με την κατάρριψιν της ουρκρανικής πτήσεως που επακολούθησε μετά….

Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης μιλά στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για τον ΦΟΝΟ Σουλεϊμανί από τον Τράμπ & το παρασκήνιο!

Πρ. Πράκτωρ της CIA: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ & το Ισραήλ πίσω σπό την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσης PS752 Δυτική. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!


-Γράφει η «Jerusalem Post»

Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ξεκίνησε ένα νέο γύρο απειλών, δηλώνοντας την περασμένη εβδομάδα ότι θα αντιδράσει εναντίον της Ελλάδας εάν η Αθήνα επιτρέψει στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικές βάσεις κατά της Τεχεράνης.

Η ελληνική εφημερίδα «Καθημερινή» ανέφερε τη Δευτέρα ότι το καθεστώς του Ιράν ανέφερε ότι η χρήση αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα θα θεωρηθεί «εχθρική πράξη» και ότι το καθεστώς των κληρικών θα ανταποκριθεί «με σαφή και αποφασιστικό τρόπο».

Το έγγραφο έγραφε ότι «Η προειδοποίηση ήρθε σε μια επιστολή που έστειλε η ιρανική πρεσβεία στην Αθήνα στην Καθημερινή, η οποία δημοσιεύθηκε στις 10 Ιανουαρίου στη στήλη των επιστολών αναγνωστών. Σχολίαζε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα στις 6 Ιανουαρίου και το οποίο ανέφερε ότι “η Ελλάδα θα έχει κάποια εμπλοκή” σε περίπτωση επιχείρησης των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν, “αν και όχι με πολεμικό πλοίο … λόγω της εξαιρετικά εύθραυστης ισορροπίας” στην Ανατολική Μεσογειο.”

Η πρεσβεία του Ιράν δήλωσε ότι «η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν έχει καταστήσει σαφές ότι σε περίπτωση πολέμου που διεξάγεται από την Αμερική κατά της χώρας, η παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων από οποιαδήποτε χώρα στον αμερικανικό εισβολέα θα θεωρηθεί εχθρική πράξη και Το Ιράν διατηρεί το δικαίωμα να αντιδράσει με σαφή και αποφασιστικό τρόπο.

Η πρεσβεία συνέχισε ότι «Λαμβάνοντας υπόψη τις φιλικές, παραδοσιακές και ιστορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, του Ιράν και της Ελλάδος, και την απουσία διαφορών ή εντάσεων μεταξύ τους τους τελευταίους αιώνες, πιστεύουμε ότι αυτή η δήλωση δεν μπορεί να είναι η επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης και οι φιλικές και ιστορικές σχέσεις μας θα συνεχιστούν και στο μέλλον ».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Ντενιάς, δήλωσε το Σάββατο ότι το Ιράν κατέθεσε ένα διάβημα στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την στοχευμένη δολοφονία του Υποστράτηγου Qasem Soleimani (Σουλεϊμανί) κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Μιτσωτάκης είπε στην Ουάσινγκτον: “Είμαστε σύμμαχοι με τις ΗΠΑ, έτσι στέκεστε κοντά στους συμμάχους μας μέσα από δύσκολες στιγμές. Καταλαβαίνω ότι αυτή η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ και στηρίζουμε την απόφαση αυτή. Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχει ευρύτερη ανησυχία στην περιοχή για μια πιθανή κλιμάκωση και νομίζω ότι πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες … να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα αποκλείσουν τη γενική ένταση και ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι μήνυμα που θα ληφθεί από όλους. “

Πηγή του άρθρου »» https://www.jpost.com/Middle-East/Iran-threatens-retaliation-against-Greece-for-US-use-of-military-bases-614185

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr