Home Greek News Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!

Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!

by _
0 comment 262 views

Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε ένα από τα αποκαλυτικά μας άρθρα για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Σουλεϊμάνι από τον Τράμπ με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!», σας αποκαλύψαμε όλες τις μέχρι τώρα αθέατες πλευρές καθώς…ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του θανάτου του στρατηγού. Όμως σας εξηγήσαμε, ο Υποστράτηγος ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο Ιρακ, κατόπιν αιτήματος της ίδιας της κυβερνήσεως του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, όταν βρήκε τραγικό θάντο από τον…ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Δηλαδή, η «διακοίνωση» προς τον Σουλεϊμάνι συνταχθείσα από τον Μάικ Πομπέο, στη πραγματικότητα, ήταν μια διακοίνωση…ΘΑΝΑΤΟΥ διότι δεν είχε να κάνει με ΚΑΝΕΝΑ «αίτημα» των ΗΠΑ προς το Ιράν «να τα βρεί» με την Σαουδική Αραβία -όπως ισχυρίζοντο τινες πολιτικοί αναλυταί-, αλλά με…ΕΝΕΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ!!!

Στο δε δεύτερο άρθρο που δημοσιεύσαμε για τον Σουλεϊμάνι, που είναι του εξαιρετικού σάιτ dimepenews.com με τίτλο «ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!» αποκαλύπτεται πόσο…ΦΙΛΕΛΛΗΝ και ΦΙΛΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ήταν ο Σουλεϊμάνι!!! Και διαβάζουμε…

Oπου αποκαλούν επικίνδυνο τρομοκράτη ο Πομπέο και ο Τραμπ εμφανίζοντάς τον στην κοινή γνώμη ως έναν ισλαμιστή τρομοκράτη είναι ο άνθρωπος που με τον επί τόπου σχεδιασμό στρατιωτικών του και τις δυνάμεις της Χεζμπολλά είναι οι άνθρωποι που κράτησαν και κρατάνε ακόμη ζωντανή τη μαρτυρική αμιγώς Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Βόρεια επαρχία της Χάμα που αποτελούσε επί χρόνια το πιο επικίνδυνο μέρος σε ολόκλήρη τη Συρία λόγω του καταιγισμού πυραυλικών επιθέσεων και χερσαίων παρεισφρύσεων ακραίων ισλαμιστών τρομοκρατών συμπεριλαμβανομένων Τσετσένων.

Στις τάφρους περιμετρικά της πόλης πάντα υπήρχαν φιλο-ιρανοί μαχητές που ζούσαν στα χαρακώματα για να υπερασπσιτούν και να διασώσουν την ακεραιότητα του χριστιανικού Ορθόδοξου πληθυσμού.

Για λόγους αποκατάστασης τιμής και μνήμης του μεγάλου στρατηγού που υπήρξε μεγάλος Φίλος της Ορθοδοξίας και συμμετείχε και με ιρανικές δυνάμεις στη μάχη υπεράσπισης της Μονής Χερουβείμ επί όρους Καλαμούν προστατεύοντας έτσι και την γειτνιάζουσα Ιουστινειάνια μονή της Παναγίας Σαιντανάγια δημοσιεύουμε σήμερα φωτογραφία του Ιρανού στρατηγού με τον Ελληνορθόδοξο Διοικητή των Μονάδων Εθνικής Άμυνας της πόλης Mahardah κ. Simon Alwaikil

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ….ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ» -που μόνο με «θεωρίες συνωμοσίας» δεν έχει να κάνει!- ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ, ΑΠ ‘Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ….ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ…!!!…

Η πρόσφατη δολοφονία του στρατηγού Σολεϊμάνη υπογραμμίζει τις πολιτικές αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό του Ιράν.

Μια σημαντική δύναμις αντιστάσεως εις τους μαλακο-πηρηνικούς επαναστάτες, τον πρόεδρο Ρουχάνι και στον υπουργό Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ έχει πλέον…ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Ο ΡΟΥΧΑΝΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ….ΣΚΩΤΙΑΣ – ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ….

Το ξέρατε ότι ο ίδιος ο Ροχανί δαπάνησε 6 ολόκληρα χρόνια στην…ΣΚΩΤΙΑ σπουδάζοντας για το διδακτορικό του με την μελέτη του Νόμου της…ΣΑΡΙΑ;;; Στην…ΣΚΩΤΙΑ ΟΜΩΣ;;; Δεν σας φαίνεται λίγο…ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;

Ο Ρουχανί είναι επίσης προσωπικός φίλος του μεγάλου βρετανικού πολιτικού Jack Straw. Με τον Straw συναναστρεφτόταν συνέχεια όταν ήταν στην Σκωτία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά είναι εις γνώσιν του…ΣΟΛΕΪΜΑΝΙ.

Το 2009, όταν ο Jack Straw ήταν ο όταν ήταν ο υπουργός δικαιοσύνης, ακύρωσε έναν κανόνα στη Μεγάλη Βρετανία, λέγοντας ότι οι δικαστές πρέπει να δηλώνουν αν είναι…ΜΑΣΟΝΟΙ. [1]

Σύμφωνα με το άρθρο «The Top 30 British Illuminati» [2], δηλαδή, «Οι 30 Κορυφαίο Ιλλουμινάτι (Φεφωτισμένοι) της Μεγάλης Βρετανίας», του σάιτ ranker.com, ο 25ος δυνατός Ιλλουμινάτος της ΜΒ είναι ο ίδιος ο…Jack Straw!

Κι αυτός στην…ΚΟΡΥΦΗ αυτής της λίστας;;; ΝΑΙ…ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ! Είναι ο…ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΡΟΤΣΛΙΝΤ!!!

O Jack Straw, Ελλάδα και Κύπρο, έχει μιλήσει ανοιχτά για…διχοτόμηση στην ΚΥΠΡΟ!!!

Ο Jack Straw έχει πει ότι «Οι Άγγλοι δεν αξίζουν να σωθούν ως φυλή». και τούτο επειδή είναι…κομμουνιστής!!! [3] ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΧΑΝΙ ΤΟΥ…ΙΡΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ;;;!!!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο…ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΟΜΕΪΝΙ;;; ΣΙΩΝΙΣΤΣ Ο…ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!…

Μιλάμε για πάρα πολύ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, όπως το γεγονός πως όταν ο Αγιατολάχ Χομεϊνί
επέστρεφε από Παρίσι, όπου διέμενε σε ένα…ΚΟΙΝΟΒΙΟ, στο Ιράν, είχε μαζί του ένα τηλεοπτικπό συνεργείο των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών της…ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ από τις ερήμους του Ιράκ, αλλά από ένα…ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕΣ ΟΙ…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΊΑΣ!!!

Άμα σας πω πόσες συνομιλίες που έχω κάνει διαχρονικά με Ιρανούς εδώ στο Λος Άντζλες για τον Αγιατολάχ Χομεϊνί ότι ήταν ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των ΗΠΑ, κτλ., εκός από τον Σάχη βέβαια! Εχω μιλήσει με ανθρώπους που ήταν οι επικεφαλής των τότε επαναστατικών δράσεων των Ιρανών που ήταν ΥΠΕΡ του Χομεϊνί και μου έχουν εκμηστηρευτεί ΠΟΛΛΑ!

Το ξέρατε επίσης ότι ο εγγονός του Αγιατολάχ Χομεϊνί είναι δηλωμένος…ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ;;; [4]

Ο Sayyid Hussein Khomeini είναι ο εγγονός του Αγιατολάχ Χομεϊνί (ο άνθρωπος πίσω από την Ιρανική επανάσταση του 1979) και φαίνεται να έχει βαθιά αίσθηση μίσους έναντι της Ισλαμικής Δημοκρατίας και έχει αποδείξει ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν άλλο Σιωνιστή. Για να καταδείξουμε αυτό το σημείο, μπορούμε εύκολα να δούμε το γεγονός ότι εξήρε την εισβολή του Ιράκ από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ το 2003 και ζήτησε από τους Ιρακινούς να θεωρήσουν τους Αμερικανούς ως απελευθερωτές παρά ως κατακτητές.

Έχει διδάξει στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Επιχειρήσεων για την Έρευνα Δημόσιας Πολιτικής (γνωστό και ως το Αμερικανικό Επιχειρησιακό Ινστιτούτο, American Enterprise Institute), το οποίο είναι ένα νεοσυντηρητικό σιωνιστικό thinktank (δεξαμενή σκέψεως) που χρηματοδοτείται από την ExxonMobil.

ΖΑΡΙΦ: ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ…ΝΕΤΑΝΧΙΑΧΟΥ!!!…

Και όσο για τον υπουργό εξωτερικών του Ιραν κ Ζαρίφ, σκούσασε στις ΗΠΑ, έμεινε στις ΗΠΑ για…ΧΡΟΝΙΑ, μιλάει αυτός σε μεγάλα οινομικά φόρουμ των ελιτιστών της…ΔΥΣΕΩΣ, όπως στο…ΝΤΑΒΟΣ, είναι στενός φίλος του…ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ, κ.ο.κ….!!!…

Στην αμέσως επόμενη φωτο. ο κ Ζαρίφ κάνει μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ χειραψία..ΜΑΣΟΝΙΚΗ με τον ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ…!!!

Είναι και προσωπικός φίλος της πρώην υπουργός εξωτερικών της Αυστραλίας Julie Bishop. Στην παρακάτω φωτογραφία, την βλέπουμε την κα αυτήν να συναντιέται με τον…ΡΟΥΧΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Η κα Julie έχει φίλους από την πατρίδα της Αυστραλίας, οι οποίοι είναι ελβετοί τραπεζίτες, οι οποίοι κάνουν μπίζνα στο…ΙΡΑΝ. Εδώ είναι μια εικόνα ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν στην Τεχεράνη!

Η κα Bishop τυχαίνει να είναι προσωπική φίλη και του…ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ..!!!

Βλέπετε τώρα πως η ιρανική κυβέρνηση ΣΥΝΔΕΕΤAΙ με την….ΙΣΡΑΗΛΙΝH μέσω…ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ;;;!!!

Ο ΣΟΥΛΕΜΑΝΙ »ΔΙΟΡΦΩΝΕ» ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΆΝΤ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΧΑΝΙ ΚΑΙ ΖΑΡΙΦ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!!! ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ…ΠΛΗΡΩΣΕ…

Έχει επιπωθεί ότι όταν ο όταν τότε ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ είπε στον Σολεϊμάνι και σε άλλους αξιωματούχους ότι ήλθε ώρα η ιρανική κυβέρνηση «να βγει από το υπνοδωμάτιο τυυ λαού», του έριξε μετά ένα σκαμπίλι ΗΧΗΡΟ που ο Σολεϊμάνι!!!

Αν ο Σολεϊμάνι αν είχε τέτοια ενδοιασμούς για το Αχμαντινετζάντ, ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ήταν οι απόψεις του και για τον…ΡΟΥΧΑΝΙ ΚΑΙ ΖΑΡΙΦ που είναι ΣΑΦΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ με τους Ρότσιλντ, Μασόνους, Ιλλουμινάνι, κτλ;;;…

Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης των μαθητών του 1999 στο Ιράν, ο Σολεϊμάνι είχε πει στην τότε κυβέρνηση Khatani ότι εάν δεν κατέστελλε την εξέγερση, θα ξεκινούσε πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησής του!

Όταν τα ιρανικά ΜΜΕ ανέφεραν το 2012 ότι μπορεί ο Σολεϊμάνι να αντικατασταθεί ως αρχηγός της δυνάμεως των  KUDS για να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές το 2013, ΗΡΝΗΘΗ να βάλει υποψηφιότητα!

Σύμφωνα με το BBC το 2015, πολλοί ιρανοί συντηρητικοί μπλόγκερ είχαν ξεκινήσει μια εκστρατεία υπέρ μιας προεδρικής υποψηφιότητας του Soleimani στο Ιράν. Το 2016, θεωρήθηκε από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ήταν πιθανός υποψήφιος για την ιρανική προεδρία για το 2017. Ωστόσο, σε μια μια δήλωση στις 15 Σεπτ. του 2016, o υποστράτηγος χαρακτήρισε όλες αυτές τις εικασίες ως «διαχωριστικές αναφορές των εχθρών». Είπε επίσης ότι «Πάντα θα παραμείνω ώς ένας απλός στρατιώτης υπηρετώντας το Ιράν και την Ισλαμική Επανάσταση».

Χμμμμ….

ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ;;;

Πάντως, πέθανε ο ίδιος ως ένας…ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΣΤΙΩΤΗΣ και θα είναι οι φίλοι των Ελβατών Τραπεζιτών…ΡΟΥΧΑΝΙ κι ο ΖΑΡΙΦ που πρόκειται τώρα να…ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ….

Ξέρετε όμως….ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ πρόκειται τώρα να επωφεληθούν από το θάνατο του;;; Μα…ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ!! Ξέρετε όμως ΓΙΑΤΙ;;; Διότι ο ίδιος ο Σολεϊμάνι ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΡΩΣΩΝ και..ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ για το….«Belt & Road Initiative» των Κινέζων, την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ, ΓΙ῎ΑΥΤΟ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Βλέπτε, η αστεία, βαθιά και προσωπική οικονομική σχέση μεταξύ Ισραήλ, Ρωσίας και Κίνας έρχεται σε αντίθεση με την…εξίσου στενή και προσωπική οικονομική σχέση του Ιράν με τη Ρωσία και την ΚίναΚαι όλα αυτά γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα τώρα μάλιστα με το πέρασμα το… Σολειμάνι.

Δίδαγμα: Μην τα βάλεις με του μεγάλο…ΣΙΤΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ και τους ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Είμαστε σίγουροι ότι οι στενοί κύκλοι του -νεκρού πλέον- αντιστράτηγου…ΠΗΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

“THE TIMES OF ISRAEL” το Οκτ. του 2019: Επικεφαλής της Μοσάντ: “Ο Σολεϊμάνι του Ιράν ξέρει ότι η δολοφονία του δεν είναι ανέφικτη”…

Αν το ακόλουθο άρθρο της “Times of Israel”, που δημοσιεύθηκε το Οκτ. πέρσι, δεν μας λέει τόποτε για τη δολοφονία του Σολεϊμάνι, τότε…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.

Λέει τα εξής απίστευτα…

Επικεφαλής της Μοσάντ: “Ο Σολεϊμάνι του Ιράν ξέρει ότι η δολοφονία του δεν είναι ανέφικτη”

Ο Yossi Cohen ισχυρίζεται επίσης ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να εξαλείψει τον Nasrallah της Χεζμπολάχ – και το γνωρίζει. λέει ότι το Ισραήλ πραγματοποιεί χτυπήματα σε αξιωματούχους της Χαμάς στο εξωτερικό «χωρίς δισταγμό»

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο επικεφαλής της Mossad Yossi Cohen δήλωσε ότι μια πιθανή ισραηλινή δολοφονία του ιρανού υποστρατηγού Qassem Soleimani, επικεφαλής της ελιτιστικής δυνάμεως Quds του Ιρανικού Ισλαμικού Επαναστατικού Φρουρού του Ιράν, δεν ήταν “ανέφικη”.

-περισσότερα εδώ >> https://www.timesofisrael.com/mossad-chief-says-irans-soleimani-knows-his-assassination-is-not-impossible/

Εν κατακλείδι και με δεδομένα όλα όσα επιδειχνύω παραπάνω, μήπως….ΛΕΩ ΠΗΠΩΣ η δολοφονία του Σολεϊμάνι εμπρόκειτο τελικά για ένα πάρα πολύ υποχθόνιο σχέδιο εκπονούμενο τόσο από τον Τράμπ και το Ισραήλ όσο και τους…ΡΟΥΧΑΝΙ ΚΑΙ ΖΑΡΙΦ που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ;;; Μήπως όλα αυτά έγιναν επειδή ένας μοναδικός Ιράνος και ΑΠΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και…ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ δεν επιθυμούσε ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ η χώρα του, το Ιράν, να πέσει τελικά στην «αγκαλία» του Ισραήλ, των Ρότσιλντ (που ιδρυσαν το Ισραήλ!) και της Δύσεως γενικότερα;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΤΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ….ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΟΥΝ…!!!


Πηγές >>

1 – Jack Straw scraps rule saying judges must declare if they are masons / Λινκ >> https://www.theguardian.com/politics/blog/2009/nov/05/jack-straw-judges-masons

2 – The Top 30 British Illuminati / λινκ >> https://www.ranker.com/list/top-30-british-illuminati/illuminatibloodline

3 – “The English Are Not Worth Saving As A Race”- JACK STRAW- COMMIE FABIAN! / Λινκ >> https://centurean2.wordpress.com/2008/11/15/the-english-are-not-worth-saving-as-a-race-jack-straw-commie-fabian/

4 – Ayatollah Khomeini’s Grandson Is A Zionist /
Λινκ >> https://steemit.com/politics/@truthseekereport/ayatollah-khomeini-s-grandson-is-a-zionist

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr