Home Greek News Στο εδώλιο ο Νίκος Νικολόπουλος για «ομοφοβικές δηλώσεις». ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΣΤΟ…ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!

Στο εδώλιο ο Νίκος Νικολόπουλος για «ομοφοβικές δηλώσεις». ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΣΤΟ…ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!

by _
0 comment 115 views

Στο εδώλιο ο Νίκος Νικολόπουλος για «ομοφοβικές δηλώσεις». ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΣΤΟ…ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!


Στο εδώλιο ο Νίκος Νικολόπουλος για ομοφοβικές δηλώσεις

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα κάτσει ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος για δημόσιες, ομοφοβικές δηλώσεις, κατόπιν προσφυγής στη Δικαιοσύνη από τις ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις Athens Pride, Thessaloniki Pride και ΟΛΚΕ.

Οι οργανώσεις κατά των διακρίσεων είχαν κινηθεί νομικά το 2016, κατηγορώντας τον βουλευτή για ομοφοβικά σχόλια στην εκπομπή του Alpha TV «Αυτοψία», και υποκίνηση «σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου τους».

Η συνέχεια εδώ…

http://egerssi.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr