Home Greek News ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!

by _
0 comment 127 views

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ: «ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ-ΣΦΟΔΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΜΟΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ-ΥΠΑΡΞΕΙ».


Αποκαλύψεις είχαμε στην εκπομπή μας “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” και στον Μάκη Βραχιολίδη. Δύο πρόεδροι σωματείων της ΔΕΗ, Ο κ. Μόσχος (του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) και ο κ. Στογιάννης (του σωματείου ΕΝΩΣΗ) στέλνουν αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην υλοποιήσει  τα σχέδιά του μέσω του Νομοσχεδίου που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή, ένα νομοσχέδιο το οποίο οδηγεί σε λουκέτο τις λιγνιτικές μονάδες στη Δυτική Μακεδονία.

Προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν σφοδρείς-πρωτοφανείς αντιδράσεις και τα σχέδια αυτά δεν θα περάσουν. Πρόκειται για σχέδια τα οποία θα φέρουν την ολοσχερή καταστροφή στη Δυτική Μακεδονία και κατά συνέπεια στη χώρα.

Ακούστε το ηχητικό από το 13.35” και μετά. Ο κ. Μόσχος μιλάει από το 20.20΄΄ και μετά. Ενώ ο κ. Στογιάννης μιλάει από το 35.35” 43.08”.  Κάντε κλικ στα κόκκινα γράμματα

Πηγή >> https://indobserver.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr