Home Greek News ΙΔΟΥ το κτίριο όπου στεγάζεται η ανώνυμη εταιρεία…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με Α.Φ.Μ. στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!!

ΙΔΟΥ το κτίριο όπου στεγάζεται η ανώνυμη εταιρεία…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με Α.Φ.Μ. στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!!

by _
0 comment 349 views

ΙΔΟΥ το κτίριο όπου στεγάζεται η ανώνυμη εταιρεία…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με Α.Φ.Μ. στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι ακόλουθες αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν στο ήδη μεγάλο έργον που έχουν κάνει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), εν συνεργασία με μεγάλο-δικηγόρους [όπως η πρώην Νομική Σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης, κα Κάριν Χιουντής (Karen Hudes)], δυνατούς ακτιβηστές στην Ελλάδα (όπως η κα Βενετία Κάτζια που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα) καθώς και πολιτικούς, σχετικώς προς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τόσον η Ελληνική όσον η Αμερικανική καθως και…ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ λειτουργούν ως…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που λειτουγούνται εκ του Ναού του Στέμματος του Λονδίνου που ελέγχεται εν κρυπτώ υπο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ που, κάτα αυτόν τον τρόπον, ελέγχει και…ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!

Είναι μια πάρα πολύ περίπλοκο θέμα που θέλει πολύ προσοχή και μελέτη, αλλά το έχουμε απλοποιήσει εμείς για όλους εσάς για να καταλάβετε ένα πράγμα: ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΟΥΝ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ» ΜΑΣ!!!

Το πρώτο άρθρο που είχει γραφτεί ποτέ στα Ελληνικά για αυτό το θέμα, ήταν το δικό μας που είχαμε πρωτο-βγάλει στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» στις 28 Ιουν. του 2015 (δείτε το παρακάτω απόσπασμα)…

Πάμε τώρα στις αποκαλύψεις!….


ΕΔΏ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΎ ΣΤΕΓΆΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ Α. Φ. Μ 0000931106 ΣΤΗΝ ΟΥΆΣΙΝΓΚΤΟΝ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: E 79th St., ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” Α.Φ.Μ. 0000931106 ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ…..

ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ= ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ…. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…. ΔΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ….. ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΘΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ…

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο της Χρηματαγοράς των ΗΠΑ (The SEC, Security And Echange Commission) όπου καταγράφει Ελλάδα ως….ΚΟΜΠΑΝΙΑ (COMPANY), ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!


Τώρα, στα παρακάτω άρθρα μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεσθε προκεινέμουν να διαφωτιστείτε επαρκώς επί του θέματους αυτού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!….

Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!! ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ Ή…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ;;;

ΙΔΟΥ η επιστολή της Β. Κάντζιας προς τον Προεδ. της Δημοκρατίας για τα εγκλήματα της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που ελέγχει λάθρα τη χώρα!

ΙΔΟΥ η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ των ΗΠΑ με ό,τι σημαίνει αυτό! ΑΕ κι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Ιδού η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του Μνημονίου που έγινε για να σωθεί το ΔΝΤ και να καταστραφεί η Ελλάδα!!!

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ, που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!

Σοκ: Σε πρόγραμμα και δέσμιες του ΔΝΤ και οι…ΗΠΑ από τη δεκ. του ’40 μας αποκαλύπτει μέγας Αμερικανός γερουσιαστής!

ΣΟΚ: Η Κοινωνική Ασφάλιση των ΗΠΑ ανήκει στην…ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ όπως και η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ! (Αποδείξεις)

Το Χριστιανικό Εμπόριο Ψυχών. Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα & όλο τον κόσμο!

Ιδιωτική ΕΤΑΙΡΕΙΑ η κυβέρνησις, ΕΤΑΙΡΕΙΑ…ΚΙ ΣΥ ΈΛΛΗΝΑ!

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes εκθέτει τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου ως…ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!


Δείτε επίσης την πρώτη μου εμφάνιση στην επομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» όπου τα ανέλυσα όλα αυτἀ….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr