Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

by _
0 comment 219 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)


Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης μετά την απόφαση της κυβέρνησης του Κούλη να γεμίσει η ιστορική πόλη με λαθρομετανάστες. Το θέμα δεν είναι καθόλου απλό και πίσω από την απλή μεταφορά των λαθροεισβολέων κρύβεται μια ακόμη θλιβερή πραγματικότητα.

Υπενθυμίζουμε και το άρθρο μας στις 7 Νοεμβρίου: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εκβιάζουν φαλιρισμένους ξενοδόχους – Έτσι σπιτεύουν τους ΛΑΘΡΟ

Οι φαλιρισμένοι ξενοδόχοι τα «τσεπώνουν» για να φιλοξενήσουν στα ξενοδοχεία τους, όλους αυτούς τους «κατατρεγμένους» μετανάστες. Φαλιρισμένοι διότι τα χρέη για τις επιχειρήσεις τους τουλάχιστον ως προς την Εφορία είναι αρκετά μεγάλα και για να μπαλώσουν τρύπες, αποδέχονται τους ΛΑΘΡΟ σαν καλούς Σαμαρείτες…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΟΜΠΑ! Δεν είναι Χρυσοχοίδης το πραγματικό του όνομα; «Κανονικά λέγεται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτό του makeleio.gr από την κινητοποίηση:

3

1 2 3


πηγη >> makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr